Declarațiile tatălui Simonei Halep înainte de căsătoria fiicei. Ce spune despre prezența președintelui Klaus Iohannis la eveniment

Stere Halep, tatăl sportivei Simona Halep, este în culmea bucuriei pentru că ziua cea mare pentru fiica sa a venit. Simona Halep și Toni Iuruc își vor uni destinele miercuri, începând cu ora 16:00, în fața ofițerului de stare civilă. Ce spune acesta despre zvonurile că președintele României, Klaus Iohannis, ar putea fi prezent la cununia civilă.

La ora 16:00, Simona Halep și Toni Iuruc vor spune "da" la Starea Civilă, după care vor petrece într-un club din Mamaia, alături de invitați de marcă.

Profimedia

Invitați de seamă vor fi prezenți la cununia civilă din 15 septembrie a Simonei Halep cu Toni Iuric. Printre aceștia se numără Gică Hagi, Ion Țiriac, dar și mulți alții.

Simona Halep se va căsători civil cu Toni Iuruc în cadrul unei ceremonii fastuoase care va avea loc la Constanţa, de la ora 16.00. Potrivit Observator, petrecerea de nuntă va fi găzduită de un club din Mamaia, fiind aşteptaţi peste 300 de invitaţi.

Simona Halep și Toni Iuric se cunună civil. Va fi Klaus Iohannis prezent la eveniment?

Stare Halep, tatăl tenismenei, a oferit declarații presei despre pregătirile pentru cununia civilă, dar a și răspuns câtorva întrebări care s-au aflat pe buzele tuturor.

Acesta a declarat că se simte în culmea fericrii: "Super frumos. Emoții normale ca la fiecare. Le doresc multă sănătate, că în rest au de toate", a spus Stere Halep, potrivit Observator.

Ce spune despre prezența președintelui României la fericitul eveniment. Stere Halep a infirmat și informațiile potrivit cărora la nuntă urmează a fi prezent președintele României, Klaus Iohannis. Potrivit acestuia, șeful statului nu a fost invitat la ceremonie.

De asemenea au existat zvonuri cum că la nuntă ar fi interzise telefoanele mobile sau aparatele de înregistrat audio: "Cine vă dă informațiile astea. Sunt minciuni. Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului", a precizat tatăl tenismenei.

Mesajul motivațional postat de Simona Halep în ziua căsătoriei civile cu Toni Iuric

Simona Halep a postat în mediul online un mesaj motivaţional, chiar în ziua în care se căsătoreşte cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Aceasta a dat de înțeles că trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa.

"Dă şansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viaţa ta", este mesajul sportivei.În descrierea postării a urat tuturor să aibă parte de o zi excepţională.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Simona Halep a fost cerută în căsătorie la începutul lunii iunie, iar momentul a fost unul deosebit și plin de emoție. Tenismena a povestit în cadrul unei conferințe de presă cum a decurs cererea.

„E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep.

Citește și: Cum se va numi Simona Halep după cununia cu Toni Iuruc. Va încălca o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești

Despre declarația sa referitoare la faptul că vrea să facă un copil după ce mai câștigă un turneu de Grand Slam, Simona Halep a spus zâmbind: „Așa am zis?. Îmi doresc, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a declarat Simona Halep în timpul unei declarații de presă pe care a susținut-o la scurt timp de la cererea în căsătorie.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri