Antena Căutare

Cum a arătat Simona Halep în ziua cununiei cu Toni Iuruc. Sportiva a strălucit într-o rochie superbă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe data de 15 septembrie 2021. În ziua fericită, frumoasa sportivă a strălucit într-o rochie crem.

simona halep tine o racheta de tenis in mana si zambeste Galerie
Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe data de 15 septembrie 2021. În ziua fericită, frumoasa sportivă a strălucit într-o rochie crem | Getty Images

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să-și unească destinele după o relație care a durat mai bine de doi ani. Cei doi s-au logodit în 2021 și tenismena a povestit cum a decurs cererea în căsătorie.

„E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Cum a arătat Simona Halep în ziua cununiei cu Toni Iuruc

Simona Halep a impresionat prin eleganță și simplitate în ziua cununiei civile cu Toni Iuruc. În stilul caracteristic, campioana noastră a ales o rochie crem, cu partea de sus transparentă. Ținuta, cu mâneci trei sferturi, cobora cu o fustă plisată în aceeași nuanță.

Pentru ziua ei specială, Simona Halep și-a prins părul și a optat pentru o coafură simplă, cu două bucle lăsate libere în partea din față.

Și machiajul a fost în aceeași manieră, ales perfect pentru a completa imaginea unei mirese superbe. În nuanțe nude și cu un gloss transparent, Simona pare să se simtă minunat în ziua în care va deveni doamna Halep-Iuruc.

Citește și: Declarațiile tatălui Simonei Halep înainte de căsătoria fiicei. Ce spune despre prezența președintelui Klaus Iohannis la eveniment

Cum se va numi Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

Tenismena Simona Halep va încălca însă o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești, aceea ca soția să poarte în totalitate numele soțului, Toni Iuruc.

Astfel, Simona Halep își va păstra și actualul nume, scrie Ziare.com, care citează o sursă apropiată cuplului. Astfel, tenismena se va numi Simona Halep - Iuruc.

Unde s-au cunoscut Toni Iuruc și Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în clubul Fratelli, iar apropiații celor doi spun că a fost dragoste la prima vedere.

Tinerii s-au afișat împreună la turneul de la Wimbledon, din 2019, atunci când Simona a câștigat trofeul.

Toni Iuruc a apărut în fotografiile făcute și la Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie.

Citește și: Ce a publicat Simona Halep înainte cu câteva ore de cununia civilă. Tenismena a transmis un mesaj pe rețelele sociale

Cum se va numi Simona Halep după cununia cu Toni Iuruc. Va ”încălca” o regulă nescrisă a tradițiilor machedonești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x