Antena Căutare

Simona Halep a stârnit hohote de râs la un interviu din Dubai. Răspunsul inedit care i-a amuzat pe toți: „Sunt atât de bătrână”

După ce s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, Simona Halep a oferit un interviu, iar unul dintre răspunsurile sale a stârnit hohote de râs.

Colaj cu Simona Halep la Dubai Galerie
Simona Halep a oferit un interviu savuros la Dubai | gettyimages.com & Twitter

În cadrul unui interviu acordat dupăce a învins-o pe Gabriela Ruse cu scorul 6-3, 6-2. Jurnalista care îi lua interviu a ținut să menționeze că Simona Halep a jucat pentru prima dată la Dubai în 2012, în urmă cu 10 ani, potrivit digisport.ro.

Când a auzit că a jucat pentru prima oară în Dubai acum 10 ani (la 20 de ani), Simona Halep a remarcat: „Sunt atât de bătrână! Acum 10 ani! Atât de bătrână”. Jurnalist a râs în hohote la remarca Simonei Halep.

În sferturile de finală de la Dubai Simona Halep joacă împotriva jucătoarei Ons Jabeur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, Simona Halep a fost întrebată ce a făcut înainte de meci, iar jucătoarea de tenis româncă a răspuns:

”A trebuit să așteptăm toată ziua să jucăm. Până să ies pe teren, m-am uitat la niște meciuri, pentru că a început să îmi placă tenisul mai mult.

Am stat în camera de hotel, am mai ieșit afară să iau o gură de aer, nimic special. E destul de plictisitor să aștepți cinci-șase ore ca să joci”, a spus Simona Halep.

Tabloul sferturilor de finală de la Dubai:

Petra Kvitova - Jelena Ostapenko

Simona Halep - Ons Jabeur

Jill Teichmann - Veronika Kudemertova

Marketa Vondrousova - Dayana Yastremska

Simona Halep a ajuns până în optimile de la Australian Open 2022

Simona Halep s-a întros recent din Australia, unde a ajuns până în optimile de la Australian Open 2022.

Simona Halep s-a bucurat de experiența Australian Open 2022 și a spus că se va întoarce anul viitor în țara în care se desfășoară turneul de Grand Slam, pentru a participa din nou. Simona Halep a publicat un scurt mesaj pe rețelele sociale, pentru a le transmite fanilor că rămâne în amintire doar cu ce a fost frumos în timpul petrecut la Australian Open 2022.

Citește și: Novak Djokovic, deportat din Australia. Cum a reacționat după ce a pierdut ocazia la titlul 21 Grand Slam

Câți bani a câștigat Simona Halep în ultima perioadă. Pe ce loc se află jucătoarea în topul încasărilor din 2022

Simona Halep a avut o perioadă aglomerată la început de 2022, dar a reușit să acumuleze o sumă frumoasă până acum.

După cele două turnee din Australia la care a participat, Simona Halep a acumulat 289.275 dolari, fiind pe locul 12 în topul încasărilor de anul acesta, în rândul tenismenelor din întreaga lume. Australian Open 2022 a influențat topul câștigurilor din WTA, având în vedere că un turenu de Grand Slam pune la bătaie premii mai valoroase, față de un turenu obișnuit.

Citește și: Nick Casciaro, întâlnire neașteptată cu Simona Halep. Cum s-au fotografiat tenismena și câștigătorul X Factor

Astfel, finalistele turneului de Grand Slam Asleigh Barty și Danielle Collins ocupă locurile fruntașe și în clasamentul încasărilor.

În ce condiții ar putea avea loc „marea împăcare” între FCSB și CSA Steaua. Mesajul lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becal... Simona Halep a ratat Finala turneului WTA Dubai 2022, după ce a pierdut meciul cu Jelena Ostapenko. Cu câți bani pleacă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x