Antena Căutare

Simona Halep va disputa primul ei meci după suspendare la Miami Open. Când e meciul și cine e adversara

Simona Halep, jucătoarea de tenis în vârstă de 32 ani, va disputa primul ei meci după suspendare cu Paula Badosa, în vârstă de 26 ani, în cadrul turneului WTA de la Miami.

colaj 3 poze cu simona halep pe teren Galerie
Simona Halep va juca primul ei meci după suspendare. | Hepta

Organizatorii competiției din SUA i-au oferit Simonei Halep un wild card și astfel aceasta va putea să joace primul ei meci oficial în cadrul WTA Miami, după o pauză de mai bine de 1 an.

Simona Halep, primul meci după suspendare

Declarația de pe site-ul oficial al WTA Miami arată: “După ce a primit un wild card, Simona Halep joacă primul ei meci de la US Open 2022 încoace. Recordul său în directele cu Badosa este spectaculos: 2-0 la meciuri, fără să piardă mai mult de 3 game-uri într-un set în fața jucătoarei din Spania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În turul 2, Aryna Sabalenka va întâlni învingătoarea dintre fostul număr 2 mondial, Paula Badosa, și fostul lider mondial, Simona Halep. În turul 3, învingătoarea ar putea să o întânească pe Caroline Wozniacki, un alt fost număr 1 WTA, care a revenit după concediul de maternitate de 3 ani.”, potrivit Digi Sport.

Citește și: Răspunsul Simonei Halep când a fost întrebată dacă are un mesaj pentru Serena Williams, după „înțepăturile” americancei. Ce a zis

Paula Badosa va juca la Miami Open împotriva Simonei Halep. Jucătoarea de tenis româncă revine în competiție după ce a stat pe tușă aproape un an și jumătate.

După accidentările sale recente, Paula Badosa are speranțe mari de la acest meci.

În același timp, având în vedere că Simona Halep abia așteaptă să revină pe teren după o pauză lungă, din august 2022, se așteaptă că jucătoarea de tenis să arate cât de mult s-a antrenat pentru această revenire.

Simona Halep, dubla campioană de Grand Slam, este una dintre atracțiile competiției de la WTA Miami.

Citește și: Cât de mult a suferit Simona Halep în timpul procesului de dopaj. Dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Dezamăgirea este enormă”

Ultimul veridicat al comisiei de evaluare în cazul de dopaj al Simonei Halep

În august 2022 Simona Halep a fost testată pozitiv pentru Roxudustat și i-a fost interzis să se mai întoarcă pe teren timp de 4 ani. Cu toate acestea, sentința ei a fost redusă la 9 luni de către TAS.

La scurt timp de la marele verdict, jucătoarea de tenis a oferit primul interviu unde a vorbit despre revenirea pe teren, dar și despre momentul dificil prin care a trecut.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep. Unde este localizat și cum arată în interior

„Peste 2 săptămâni (n.r. se întoarce pe teren). Și aici aș putea să menționez că cei de la Miami, în clipa în care a ieșit decizia (n.r. decizia TAS), mi-a oferit un wild card, fără ca eu să cer, fără ca eu să rog pe cineva să întrebe. Pentru mine a fost un moment deosebit.

Pe 19 începe turneul. Pot să spun că mă arunc puțin, la un turneu atât de mare. Dar în momentul acesta, rezultatul nu există pentru mine. Vreau doar să resimt energia publicului, să resimt bucuria de a fi pe teren, indiferent de rezultat. Este o bucurie să fiu înapoi.

Temerea e destul de mare, pentru că oricât m-aș fi antrenat eu și oricât m-aș fi pregătit, nu e că atunci când joci meci oficial.

N-am stat niciodată atât de mult departe de teren, de meci, de competiție, de meciuri oficiale. Și pot să spun că mi-e teamă de cum va fi, dar e o teamă cumva asumată.”, a declarat Simona Halep pentru antena3.ro în urmă cu câteva zile, când a primit verdictul TAS.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x