Căutare Live

Ce scrie presa internațională despre gestul Simonei Halep de a dona bani pentru victimele incendiilor din Australia: ”O inițiativă neobișnuită!”

Anunțul Simonei Halep privind modalitatea prin care vine în ajutorul victimelor incendiilor devastatoare din Australia a făcut înconjurul lumii, iar presa internațională a reacționat imediat. 

Ce scrie presa internațională despre gestul Simonei Halep de a dona bani pentru victimele incendiilor din Australia: ”O inițiativă neobișnuită!”

Astfel, decizia Simonei Halep de a dona bani pentru victimele incendiilor din Australia ori de câte ori îl va supăra pe antrenorul ei, Darren Cahill, nu a trecut neremarcată.

"Simona Halep a dezvăluit metoda ei unică de a strânge fonduri pentru victimele incendiilor. Și asta arată din nou această strânsă conexiune pe care o are cu Australia, prin intermediul antrenorului ei, Darren Cahill.

Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill”

Una dintre cele mai scunde jucătoare din circuit, la doar 1,68m, Simona nu a recunoscută pentru serviciul său, astfel că nu ar reuși să strângă fonduri în urma așilor pe care i-ar servi. Ea și cu Dareen Cahill au avut o inițiativă neobișnuită, dar se pare că în această pereche asta funcționează.", au comentat jurnaliștii de la 7news.co.au, potrivit digisport.ro.

"Românca Simona Halep are o metodă inedită de a susține Australia, după incendiile care au provocat adevărate catastrofe: va dona bani de fiecare dată când va țipa la antrenorul ei australian. Halep, care a reînceput colaborarea cu Darren Cahill anul trecut, după un an de pauză, este recunoscută pentru reacțiile dese pe care le are față de cei din loja ei.", a notat firstpost.com.

"Nouă ne convine! Mulțumim, Simona Halep!", au reacționat pe Twitter cei de la Australian Open.

Darren Cahill îi răspunde Simonei Halep: Şi eu voi da câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă

Simona Halep a anunțat că sare în ajutorul incendiilor din Australia printr-un mesaj postat pe Twitter.

”Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter. De asemenea, Darren Cahill a reacționat imediat, precizând că şi el va da 50 de dolari la fiecare ieşire nervoasă a româncei."Bine, Simona! Şi eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă. Aşa că, pentru prima dată, voi spune"Bravo"!. Inimile noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgenţă şi de toate familiile afectate de incendii.", a scris Cahill.

Darren Cahill îi răspunde Simonei Halep: Şi eu voi da câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x