Căutare Live

Darren Cahill îi răspunde Simonei Halep: Şi eu voi da câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă

Antrenorul Darren Cahill a lăudat iniţiativa Simonei Halep de a dona 200 de dolari de fiecare dată când îl enervează, subliniind că şi el va da 50 de dolari la fiecare ieşire nervoasă a româncei, pentru victimele incendiilor din Australia.

"Bine, Simona! Şi eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieşire nervoasă. Aşa că, pentru prima dată, voi spune"Bravo"!. Inimile noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgenţă şi de toate familiile afectate de incendii.", a scris Cahill.

well played . I’ll also kick in $50 with you for every Simo snap . So, for the 1st time ever I’ll say “go for it” Our hearts go out to all the firefighters, volunteers, emergency service crews, wildlife & all families affected by the fires

— Darren Cahill (@darren_cahill)

Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia, însă dacă majoritatea vor contribui în urma aşilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

"Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani", a scris Halep pe Twitter.

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Preşedintele Tennis Australia Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puţin 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.

Sursa : news.ro

Simona Halep sare în ajutorul victimelor incendiilor din Australia: ”Donez 200 de dolari de fiecare dată când îl voi ene... Ce scrie presa internațională despre gestul Simonei Halep de a dona bani pentru victimele incendiilor din Australia: ”O ...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x