Antena Căutare

”Clasicul” Halep - Pliskova de la Indian Wells, anulat de o surpriză uriașă în sferturile de finală. Cu cine va juca liderul WTA în careul de ași

Calculele hârtiei de la Indian Wells ne duceau către o semifinală Simona Halep - Karolina Pliskova, un ”clasic” al ultimilor ani în circuitul WTA. Cu acest lucru nu a fost însă de acord nipona Naomi Osaka, cea care a realizat surpriza nopții trecute de la Indian Wells și a învins-o pe uriașa jucătoare din Cehia.

Locul 44 WTA, Naomi Osaka a produs surpriza în sferturile de finală ale turneului din Statele Unite și a reuşit să o elimine pe Karolina Pliskova, favorita numărul 5, în faţa căreia s-a impus în două seturi, 6-2, 6-3, după o oră și 19 minute de joc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru Osaka, Pliskova a fost al 3-lea nume greu eliminat în acest sezon la Indian Wells, după Maria Șarapova în turul I și Agnieszka Radwanska în turul secund.

Aflată la prima ei semifinală într-un turneu de categoria Premier Mandatory, jucătoarea din Japonia o va înfrunta pe românca Simona Halep (26 ani), numărul 1 WTA, pentru a 4-a oară în circuit.

Din 2016 până azi, Halep şi Osaka au jucat de 3 ori, reprezentanta ţării noastre reuşind să se impună de fiecare dată. Primul lor meci, din 2016, în turul al treilea de la Roland Garros, a fost echilibrat, cu Halep câștigând în set decisiv: 4-6, 6-2, 6-3. Un an mai târziu, la turneul de la Miami, Halep a învins-o pe niponă tot în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-3, ultima confruntare lor având loc anul acesta, în luna ianuarie, în optimile de finală ale Openului Australiei, unde Simona a obţinut victoria în două seturi, 6-3, 6-2.

VIDEO: Simona Halep, gest excepțional în timpul meciului cu Petra Martic de la Indian Wells! Spectatorii au aplaudat-o î... Simona Halep trezește România! La ce oră a fost programată semifinala ei cu Naomi Osaka de la Indian Wells...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x