Antena Căutare

Simona Halep debutează la Cincinnati direct în turul secund. Posibil meci cu cea mai bună prietenă

Simona Halep nu are un prilej prea lung de odihnă după solicitantul turneu de la Montreal. Campioană la Rogers Cup 2018 după o finală dramatică împotriva lui Stephens, liderul WTA își va cunoaște, diseară, rivala din turul II de la Western & Southern Open, turneu Premier 5 găzduit de Cincinnati.

Simona Halep nu are un prilej prea lung de odihnă după solicitantul turneu de la Montreal. Campioană la Rogers Cup 2018 după o finală dramatică împotriva lui Sloane Stephens, liderul WTA își va cunoaște, diseară, rivala din turul II de la Western & Southern Open, turneu Premier 5 găzduit de Cincinnati.

Simona Halep ar putea debuta la Cincinnati chiar împotriva celei mai bune prietene din circuit. Liderul WTA așteaptă duelul Irina Begu (55 WTA) - Ajla Tomljanovic (60 WTA), programat azi, de la ora 22:30, pentru a afla cu cine joacă în turul secund al turneului de 2,87 milioane de dolari.

Simona Halep și Irina Begu se cunosc încă din vremea junioratului și au jucat dublu la multe turnee în acest an, inclusiv Rogers Cup, în urmă cu o săptămânăă. Au fost 6 confruntări directe între cele două, cu tot atâtea victorii pentru Simona Halep. De altfel, Begu i-a luat un singur set liderului mondial, la Madrid, în 2016. A fost chiar un set la zero, pentru ca apoi Simona să ia decisivul la zero.

Simona Halep are un parcurs dificil către trofeul de la Cincinnati, turneu la care a jucat finala în 2017, pierdută cu Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6.

Dacă va trece de Begu/Tomljanovic, Halep are o posibilă optime de finală cu Ashleigh Barty, adversara din sferturi de la Montreal. Apoi, în sferturi, ar putea da chiar de killer-ul din 2017, Garbine Muguruza, jucătoare aflată acum într-o formă extrem de slabă. Printre posibilele adversare din semifinale sunt Angelique Kerber, Madison Keys, Karolina Pliskova sau Caroline Garcia, cea din urmă învinsa Simonei Halep în sferturile de finală la Rogers Cup.

Dacă va ajunge în finală, Halep s-ar putea duela cu favoritele din zona inferioară a tabloului. Le găsim aici pe Elina Svitolina și Caroline Wozniacki.

Simona Halep domină categoric tenisul feminin mondial și scrie o nouă pagină de istorie în sportul românesc. L-a depășit... Simona Halep își cunoaște adversara din turul II de la Cincinnati! Când are loc meciul liderului WTA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x