Antena Căutare

Simona Halep, decizie surpriză înainte de US Open: ”Sunt foarte bucuroasă să vă anunț că....”

Simona Halep va avea un sezon de hard extrem de încărcat. Dacă pe iarbă a intrat direct la Wimbledon și lipsa meciurilor a costat-o, liderul WTA va juca 3 turnee importante înainte de a lua startul la US Open.

Simona Halep i-a anunțat pe organizatori că va participa la turneul de la New Haven, asta după ce inițial anunțase că va juca doar la Montreal și Cincinnati. Românca a cerut şi a obţinut un wild-card, astfel că va fi prezentă la competiţia care precede US Open.

”Sunt foarte bucuroasă să mă întorc aici, vă mulţumesc pentru oportunitate. Am nişte amintiri superbe din 2013, când m-am impus. M-am simţit mereu excelent şi îmi face plăcere să joc în faţa fanilor. Turneul aduce multe mari campioane şi se desfăşoară în condiţii similare cu cele de la US Open. Aşa că abia aştept să fiu din nou pe teren şi să joc", a transmis Simona pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a câștigat titlul la New Haven în 2013, după o finală cu Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

Pe tabloul întrecerii din SUA vor fi prezente, pe lângă Halep și Kvitova, şi Caroline Garcia (Franța, 24 de ani, locul 6 WTA), Julia Goerges (Germania, 29 de ani, locul 13 WTA), Daria Kasatkina (Rusia, 21 de ani, locul 14 WTA) sau Ashleigh Barty (SUA, 22 de ani, locul 17 WTA).

Programul Simonei Halep în perioada următoare:

6-12 august: Montreal (Premier 5)
13-19 august: Cincinnati (Premier 5)
19-25 august: New Haven (Premier)
27 august - 9 septembrie: US Open (Grand Slam)

Simona Halep, încă o săptămână ca lider mondial! Românca, la un pas de a depăși o legendă în topul liderilor all-time...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x