Antena Căutare

De la campioană la campioană! Simona Halep, mesaj superb pentru Mihaela Buzărnescu după succesul de la San Jose

Simona Halep, liderul la zi din circuitul WTA, nu a trecut cu vederea succesul Mihaelei Buzărnescu de la San Jose, primul din carieră pentru jucătoarea de 30 de ani la nivel superior. Campioana de la Roland Garros a postat pe pagina oficială de Twitter un mesaj de felicitare pentru Buzărnescu, cea care va ocupa locul 20 WTA începând de azi.

Simona Halep, la rândul său o poveste în sine de luptă și perseverență, i-a scris Mihaelei:

”Sunt atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în Top 20 WTA”, este mesajul Reginei de la Paris pe site-ul de socializare Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, Mihaela Buzărnescu, noul loc 20 WTA și cap de serie numărul 5, a câştigat primul trofeu din carieră, după ce a învins-o, cu 6-1, 6-0, pe Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, în finala competiţiei de categorie Premier de la San Jose.

Mihaela Buzărnescu devine a 5-a jucătoare din România care accede în top 20 WTA. Precedentele au fost Virginia Ruzici (locul 8, 1979), Irina Spîrlea (7, 1997), Ruxandra Dragomir (15,1997) și Simona Halep (1, 2017)

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x