Căutare Live

Triplă românească la Roland Garros: Halep - Riske, Buzărnescu - Peterson și Dulgheru - Kontaveit se joacă de la aceeași oră, azi! Avancronicile partidelor

Simona Halep - Alison Riske, meciul din turul I de la Roland Garros care trebuia să închidă ziua a 3-a de la Paris a fost amânat pentru ziua de azi. De la ora 12:00, Halep și Riske vor juca primul meci de pe arena P.Chatrier. Tot azi, pe zgura de la Paris intră și revelațiile Buzărnescu și Dulgheru

Simona Halep - Alison Riske, meciul din turul I de la Roland Garros care trebuia să închidă ziua a 3-a de la Paris a fost amânat pentru ziua de azi. De la ora 12:00, Halep și Riske vor juca primul meci de pe arena Philippe Chatrier. Tot azi, pe zgura de la Paris intră și revelațiile Mihaela Buzărnescu și Alexandra Dulgheru, ambele în turul secund.

Simona Halep (1 WTA) - Alison Riske (83 WTA) începe de la 2-0 la meciuri directe pentru liderul mondial. Românca a învins-o pe Riske în 2015, la Roma (6-3, 6-0) și în 2017 la Beijing (6-3, 3-6, 6-2). Dacă trece de Riske, Simona Halep va evolua în manşa secundă contra americancei Taylor Townsend (71 WTA). Aceasta a trecut marți, în turul I, de reprezentanta gazdelor, Myrtle Georges (218 WTA), scor 6-4, 6-2.

Roland Garros 2018 găzduiește azi și meciurile a două românce din turul secund:

Alexandra Dulgheru (159 WTA) - Anett Kontaveit (24 WTA). Dacă ar fi să caracterizăm meciul Alexandrei, ar trebui să-l numim ”Misiune imposibilă”. Românca se află deja la al 5-lea meci în acest sezon de Roland Garros: 3 în calificări și unul în turul I cu Christina McHale. Toate meciurile s-au încheiat în 3 seturi, multe dintre ele fiind încleștări maraton. Va fi un duel în premieră în circuitul WTA.

Dulgheru - Kontaveit va începe la ora 12:00, pe terenul 6!

Mihaela Buzărnescu (32 WTA) - Rebecca Peterson (94 WTA). Revelația tenisului românesc a obținut prima victorie la un Grand Slam, după succesul cu Vania King din turul I, iar azi caută să-și îmbunătățească palmaresul cu un nou succes. Misiunea nu e foarte grea, întrucât în fața ei se va afla o suedeză pe care a învins-o în singurele meciuri directe de până acum: 6-2, 6-2 la Versmold (2017) și 7-6, 4-6, 6-3 la Midland (2018).

Buzărnescu - Peterson va începe la ora 12:00, pe terenul 8!

Celelalte meciuri ale româncelor calificate în turul secund se joacă joi:

Ana Bogdan (66 WTA) - Angelique Kerber (12 WTA), duel în premieră în circuitul WTA.

Irina Begu (40 WTA) - Shuai Zhang (27 WTA), 1-0 la meciuri directe pentru Irina, după o victorie la Madrid în 2014, 6-4, 7-5.

Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri