Antena Căutare

Roland Garros 2018! A fost anunțată ora meciului Simona Halep - Alison Riske. Când intră pe teren Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Irina Begu

Simona Halep - Alison Riske, în turul I la Roland Garros. Organizatorii turneului de Grand Slam de la Roland Garros au anunțat programul zilei de marți, atunci când Simona Halep, numărul WTA, intră în competiție. Simona va juca ultimul meci de pe arena Philippe Chatrier, cu Alison Riske, după ora 19:00, ora României.

Simona Halep - Alison Riske, în turul I la Roland Garros. Meciul dintre Simona și Alison (83 WTA) începe de la 2-0 la meciuri directe pentru liderul mondial. Românca a învins-o pe Riske în 2015, la Roma (6-3, 6-0) și în 2017 la Beijing (6-3, 3-6, 6-2).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep - Alison Riske, în turul I la Roland Garros. Dacă trece de Riske, Simona Halep va evolua în manşa secundă contra câştigătoarei disputei Taylor Townsend (71 WTA) - Myrtle Georges (218 WTA), ambele posesoare de Wildcard la Paris.

Astăzi, la Roland Garros 2018, mai intră pe teren alte 3 jucătoare din România:

Sorana Cîrstea (46 WTA) - Daria Gavrilova (24 WTA - Australia) - duel în premieră, programat de la ora 12:00 pe terenul 6.

Irina Begu (41 WTA) - Anna Karolina Schmiedlova (78 WTA - Slovacia), 1-3. acesta va fi al doilea meci de pe terenul cu numărul 4. Partida va începe imediat după meciul de dublu dintre Raven Klaasen/Michael Venus și Corentin Denolly/Aleandre Muller, în jurul ore 14:00.

Ana Bogdan (65 WTA) - Marketa Vondrousova (90 WTA - Cehia), duel în premieră, programat tot pe terenul 4, cu startul în jurul orei 17:30.

Halep, Begu, Cîrstea și Ana Bogdan sunt așteptate în turul secund de Dulgheru și Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, revelația tenisului românesc din ultimele luni, a obținut primul succes la un turneu de Grand Slam din carieră. Românca, locul 33 WTA, s-a calificat în turul secund la Roland Garros 2018 după o victorie, scor 6-3, 6-3, cu americanca Vania King, locul 1276 WTA. Meciul a durat o oră și 27 de minute. În turul secund, Mihael Buzărnescu o va înfrunta pe Rebecca Peterson (94 WTA), pe care o conduce cu 2-0 la meciurile directe.

Tot ieri, Alexandra Dulgheru a acces în turul II la Roland Garros. Locul 159 WTA, Dulgheru a trecut de americanca Christina McHale (88 WTA), scor 5-7, 7-6, 6-3, după un meci de 3 ore și 15 minute. Alexandra va avea un meci foarte greu în turul următor, cu estonianca Anett Kontaveit (24 WTA), o jucătoarea aflată pe val.

Roland Garros 2018. Super-victorie pentru Mihaela Buzărnescu, prima la un Grand Slam. Alexandra Dulgheru ajunge și ea în... Un exemplu pentru noi toți! După ani de chin, pentru Mihai Neșu există iar fericire: Cum arată acum fostul fotbalist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x