Antena Căutare

Miami Open 2018! Surpriză neplăcută pentru România în turul I. Revelația anului 2017, învinsă categoric. Când intră în scenă Simona Halep

Miami Open 2018! Început cu stângul pentru fetele noastre pe tabloul de simplu al turneului Premier Mandatory din SUA. Mihaela Buzărnescu (39 WTA) a fost eliminată încă din turul I la Miami de Kirsten Flipkens (Belgia, 71 WTA).

Revelația anului 2017 a pierdut în două seturi, 2-6, 3-6, după o oră şi 18 minute. Mihaela Buzărnescu a intrat într-o ușoară criză de formă în sezonul de primăvară. După finala de la Hobart și optimile de finală de la Doha, românca nu a mai impresionat.

Buzărnescu a uimit lumea tenisului în 2017 și primele luni din 2018, după ce a urcat peste 600 de locuri până pe 38 WTA. Ea a cucerit în această perioadă şapte trofee ITF în 2017. Acum, ea se află pe poziţia a 39-a. Mihaela a câștigat 22 de turnee ITF în carieră, iar în acest an a jucat prima finală WTA, la Hobart, pierdută în fața belgiencei Elise Mertens, scor 1-6, 6-4, 3-6. La Indian Wells, ea a fost eliminată de asemenea încă din primul tur. Mihaela a pierdut în faţa lui Broady (6-3, 4-6, 2-6).

Alte două românce joacă azi la Miami Open. Monica Niculescu, venită din calificări, se va lupta cu Yulia Putintseva (Kazakhstan). Ceva mai târziu, în al patrulea meci al zilei de pe terenul 7, Irina Begu o va întâlni pe sportiva din SUA, Danielle Collins.

În turul secund sunt deja calificate, datorită locului în clasament, Simona Halep și Sorana Cîrstea, ambele capi de serie. Numărul unu mondial o va întâlni pe învingătoarea disputei Cepede Royg - Oceane Dodin, în timp ce Sori va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi Boulter, jucătoare venită din calificări.

Clasament WTA. Ce se întâmplă cu Simona Halep în ierarhia mondială după ce a pierdut la Indian Wells în semifinale... VIDEO: Un filmuleț postat de Simona Halep face senzație pe internet. Cum reacționează nepoțica liderului mondial când o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x