Antena Căutare

Simona Halep scapă de două coșmaruri la Miami Open: Naomi Osaka sau Serena Williams, OUT din turul 1! Iată tabloul fetelor noastre la turneul american

Simona Halep revine în această săptămână pe hardul american. După semifinala de la Indian Wells, liderul WTA va juca în perioada 20-31 martie, la cel de-al doilea turneu Premier Mandatory al sezonului, cel de la Miami Open.

Simona Halep revine în această săptămână pe hardul american. După semifinala pierdută la Indian Wells, liderul WTA va juca în perioada 20-31 martie, la cel de-al doilea turneu Premier Mandatory al sezonului, cel de la Miami Open.

În urma tragerii la sorți a turului I care a avut loc azi noapte, Simona Halep va debuta direct în turul secund la Miami Open. Liderul lumii la feminin va evolua împotriva învingătoarei dintre Veronica Cepede Royg şi o altă jucătoare venită din calificări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Greul pentru Simona Halep va începe în turul al 3-lea. Tenismena din România se va duela aici, cel mai probabil, cu Agnieszka Radwanska, iar în optimi o aşteaptă Madison Keys sau Anastasija Sevastova. Pe partea de tablou a jucătoarei de 26 de ani se mai află Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, în timp ce pe partea cealaltă a tabloului sunt Caroline Wozniacki sau Elina Svitolina.

Șocul turului I de la Miami Open este reprezentat de meciul dintre Naomi Osaka, câștigătoarea de la Indian Wells, și Serena Williams. Învingătoarea acestei partide se va duela în turul secund cu Elina Svitolina!

Iată meciurile celorlalte românce de pe tabloul principal de la Miami Open:

Sorana Cîrstea va intra în turul 2 şi va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi o jucătoare venită din calificări.

Mihaela Buzărnescu vs. Kirsten Flipkens în turul întâi. Dacă va trece mai departe, o va întâlni pe campioana de anul trecut, Johanna Konta.

Irina Begu va evolua în turul 1 împotriva unei jucătoare venite din calificări, acolo unde se află şi Monica Niculescu, românca fiind principala favorită la accederea pe tabloul principal. În primul tur, Monica va juca cu Antonia Lottner (Germania). Dacă va trece în actul secund, acolo va avea parte de o partidă împotriva câştigătoarei dintre Olivia Rogowska şi Yanina Wickmayer.

Rezultat-ȘOC în meciul Simona Halep - Naomi Osaka din semifinalele Indian Wells! Liderul WTA, de nerecunoscut... Clasament WTA. Ce se întâmplă cu Simona Halep în ierarhia mondială după ce a pierdut la Indian Wells în semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x