Antena Căutare

Oare Simona Halep va câștiga votul fanilor pe site-ul WTA. Votează pentru Simona

Oare Simona Halep va câștiga votul fanilor pe site-ul WTA. Votează pentru Simona.Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin este candidată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii august, la concursul de voting organizat pe site-ul WTA. În concurs Kiki Bertens, Serena Williams și Naomi Osaka

Oare Simona Halep va câștiga votul fanilor pe site-ul WTA. Votează pentru Simona Galerie
Simona Halep | celebmafia.com

Simona Halep, românca ce a devenit numărul unu mondial în tenisul feminin, a fost campioană luna trecută la Montreal și finalistă la Cincinnati. La concursul de voting organizat pe site-ul WTA, ea este candidată la titlul de cea mai bună jucătoare a lunii august. Alte candidate la același titlu sunt japoneza Naomi Osaka și americanca Serena Williams.

Campioana româncă a învins-o pe Sloane Stephens la Montreal cu 7-6 (6), 3-6, 6-4 după ce obținuse deja succesul de la Roland Garros. Cu toate acestea, Halep nu a mai avut același noroc la Cincinnati, fiind înfrântă de olandeza Kiki Bertens 2-6, 7-6 (6), 6-2. La US Open, românca a părăsit turneul din prima rundă.

În acest an, Bertens și-a trecut în palmares al doilea trofeu în acest an, primul fiind cel câștigat în primăvara acestui an. Japoneza Osaka a obținut primul său titlu de Mare Șlem la New York după ce aceasta a obținut primul trofeu la concursul de voting organizat pe site-ul WTA.

Anul acesta, campioana noastră româncă, Simona Halep a fost desemnată de două ori cea mai bună jucătoare a lunii, prima dată în luna ianuarie și apoi în mai. În lunile februarie și iunie, a fost numită Petra Kvitova, în martie Naomi Osaka, în iulie Angelique Kerber, iar în aprilie Karolina Pliskova.

Fanii Simonei Halep o pot vota pe aceasta pe site-ul WTA până joi, iar vineri va fi anunțată câștigătoarea.

Sursă foto: edition.cnn.com, celebmafia.com

Simona Halep nu-l va avea pe Darren Cahill la turneul de la Wuhan. Surpriză uriașă: cine va fi alături de liderul mondia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x