Căutare Live

Pliskova e disperată după al 6-lea meci pierdut cu Halep: ”Nu știu ce să mai fac. Joacă așa de bine”. Pe cine pariază Karolina în meciul Halep - Kerber

Sfertul de finală de la Australian Open dintre Simona Halep și Karolina Pliskova a început excelent pentru uriașa jucătoare din Cehia. După nici 15 minute, aceasta avea deja 3-0 pe tabelă și minge de 4-0. Se părea că, în sfârșit, Pliskova a găsit antidotul jocului reactiv al Simonei Halep.

A fost doar un foc de paie însă. Simona Halep a salvat mingea de break, a revenit pe tabelă, a egalat la 3, apoi a câștigat setul cu 6-3 și în actul secund s-a distrat cu rivala ei favorită din circuitul WTA. După o oră și 13 minute, liderul WTA s-a impus cu 6-3, 6-2 și a ajuns la 6 victorii din 6 cu Pliskova în circuit.

La conferința de presă de după partidă, Pliskova a fost dărâmată și nu și-a explicat cum Simona Halep îi poate ghici tot timpul jocul agresiv: ”Nu știu ce s-a întâmplat, ea a jucat mereu bine împotriva mea în trecut și așa s-a întâmplat și azi. Mi-a citit foarte bine jocul. Serviciul meu nu a fost eficient. Simona joacă excelent pe partea defensivă. Nu știu ce să mai fac și cum s-o înving.”

Pliskova este mulțumită cu parcursul ei de la Australian Open, acolo unde, prin acest sfert de finală, a realizat cea mai bună performanță la Antipozi: ”Ei bine, am pierdut în ”sferturi” în aceste an. Acesta este cel mai bun rezultat pentru mine aici. Sper că data viitoare voi fi mai norocoasă cu tragerea la sorți. A fost destul de greu pentru mine în acest an".

După semifinala pierdută cu Halep la Roland Garros, Karolina Pliskova declara că ar paria tot pe Simona în finala cu Jelena Ostapenko. De această dată, Pliskova nu mai are încredere în Halep și spune că merge pe mâna lui Angelique Kerber: ”Nu cred că Simona Halep va câștiga acest turneu. Kerber joacă excelent și cred că va merge până la capăt la Australian Open”.

Simona Halep - Angelique Kerber! A fost anunțată ora celui mai așteptat meci de la Australian Open 2018!... Simona Halep - Angelique Kerber! Campioana din 2016 de la Australian Open vorbește de confruntarea cu Simona: ”Așa cred ...
Ultimele știri