Antena Căutare

Simona Halep, adversar surpriză la Miami Open! Când va intra liderul WTA pe teren. Cîrstea și Niculescu joacă și ele în turul II

Simona Halep va avea un debut relativ ușor la această ediție de la Miami Open. Liderul WTA, intrată automat în turul secund, va înfrunta o jucătoare de pe locul 98 mondial. Franțuzoaica Ocean Dodin a dat peste cap calculele în turul I și a trecut de Veronica Cepede, scor 6-4, 6-7, 6-3, după un meci de două ore și 15 minute.

Simona Halep - Oceane Dodin se va disputa azi, după ora 21:00, pe Terenul Central de la Miami Open. Este al treilea meci pe ”Central”, după meciurile Angelique Kerber - Johanna Larsson și Leonardo Mayer - Donald Young. Duelul dintre liderul WTA și jucătoarea de 21 de ani din Franţa este unul în premieră în circuit.

Dodin nu are realizări impresionante în circuitul WTA. Până acum, a câștigat un trofeu în circuit, în 2016, la Quebec. Cea mai bună clasare din carieră a fost poziția a 46-a, atinsă în iunie 2017.

Azi, la Miami Open, alte două românce intră în scenă. De la ora 20:00. Monica Niculescu (80 WTA), cea care este într-o formă de zile mari la Miami, joacă cu semifinalista de la Wimbledon, Magdalena Rybarikova (18 WTA), iar de la ora 21:30, Sorana Cîrstea (33 WTA) dă piept cu Su Wei-Hsieh (66 WTA).

În turul II nu va mai ajunge Irina Begu. A 37-a jucătoare a lumii nu a avut nicio șansă în fața Daniellei Collins. Sportiva din Statele Unite, locul 93 WTA, a învins-o categoric cu un dublu 6-1, într-o oră și trei minute de joc.

În șocul zilei de la Miami Open, Naomi Osaka, cea care a distrus-o pe Halep la Indian Wells, și-a continuat forma incredibilă. Nipona a învins-o în primul tur de la Miami pe Serena Williams, căreia nu i-a dat nicio şansă. A trecut de cea mai bună jucătoare din istoria tenisului în două seturi, 6-3, 6-2. De remarcat că Williams nu a reuşit niciun break în acest meci, care a durat 78 de minute. În turul următor, asiatica se va duela cu Elina Svitolina.

sursa foto: Instagram

VIDEO: Un filmuleț postat de Simona Halep face senzație pe internet. Cum reacționează nepoțica liderului mondial când o ... Simona Halep, meci dramatic în turul II la Miami Open! Duel de peste 2 ore câștigat de liderul WTA în fața locului 98 mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x