Antena Căutare

Simona Halep: "Am energie, mă simt bine, proaspătă, sănătoasă, cred că joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă"

Simona Halep a declarat, marţi, că se simte bine şi are energie şi consideră că face cel mai bun sezon al său pe iarbă, după ce a reuşit calificarea în semifinale la Wimbledon.

Simona Halep a declarat, marţi, că se simte bine şi are energie şi consideră că face cel mai bun sezon al său pe iarbă, după ce a reuşit calificarea în semifinale la Wimbledon.

"Am muncit din greu, chiar dacă am fost condusă, ştiam că va lovi foarte tare fiecare minge. M-am gândit că azi trebuie să lupt foarte tare. Am energie, mă simt bine, proaspătă, sănătoasă, cred că joc cel mai bun sezon al meu pe iarbă. Nu mă uit la meciul adversarelor, am timp de recuperare, vreau doar să mă bucur de următorul meci", a declarat Halep după meci la Eurosport.

Simona Halep, locul 7 WTA, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-1, pe jucătoarea chineză Shuai Zhang, locul 50 WTA. Acesta este cel mai bun rezultat pentru Simona Halep în acest an, la un grand slam. Ea a mai jucat în penultimul act la All England Club în 2014.

Simona Halep va da piept în semifinale cu câştigătoarea din partida Karolina Muchova (Cehia), locul 68 WTA - Elina Svitolina (Ucraina), locul 8 WTA.

Calificarea în semifinale este recompensată la Wimbledon cu un premiu de 588.000 de lire sterline (654.000 de euro) şi cu 780 de puncte WTA.

Citește și: Simona Halep a fost cea mai bine plătită jucătoare de tenis în 2018. Suma uriașă câștigată de sportivă

Simona Halep, la hair stylist înainte de Roland Garros 2019. Cum arată și ce ținută va purta pe teren

Sursa : news.ro

Victorie pentru Simona Halep! Românca este în semifinalele de la Wimbledon... Simona Halep, prima jucătoare din România care ajunge în finala de la Wimbledon: ”Am luptat din greu ca să câștig acest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x