Antena Căutare

Simona Halep - Angelique Kerber! Campioana din 2016 de la Australian Open vorbește de confruntarea cu Simona: ”Așa cred că va fi meciul!”

Simona Halep - Angelique Kerber sau FINALA DIN SEMIFINALE de la Australian Open, programată dimineață, după ora 06:00am (ora României), pune față în față cele mai în formă jucătoare din 2018! Ambele au pierdut un singur set în această ediție de la Melbourne și vin după un sfert de finală fantastic.

După un meci de doar 51 de minute Angelique Kerber, a trecut de Madison Keys, 6-1, 6-2, ajungând la 10 victorii în meciurui din 2018! Dincolo, Simona Halep a evoluat și ea fantastic, trecând în două seturi, 6-3, 6-2, de puternica Karolina Piskova din Cehia.

Cele două jucătoare au vorbit puțin despre duelul de mâine, din semifinale. Angelique Kerber a vorbit despre semifinala cu Simona Halep și despre ce tactică va aborda în partida cu liderul WTA.

”Dacă voi juca cu Simona Halep (spunea Kerber înainte de finalul duelului Halep - Pliskova) cred că va fi un meci lung, cu schimburi lungi și multe raliuri. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu şi rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare.

Eu mă concentrez doar asupra mea. Ştiu că sunt bună în defensivă şi asta mă face puternică. Şi pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Ştiu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament şi vreau să fac şi în meciuri. Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul.

Mă mișc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele și când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă”, a spus Angelique Kerber la conferința de presă.

Și Simona Halep a vorbit puțin de duelul cu Pliskova, spunând că va avea un meci foarte greu, diferit de cel din ”sferturi”:

”Cu siguranță va fi diferit meciul cu Kerber. Se mișcă și returnează bine, pune multe mingi in teren. Trebuie sa fiu puternică pe picioare, să fiu calmă, să joc la fel de bine ca azi și să încerc să termin punctul. Și să mă simt bine pe teren. Nu mă gândesc la rezultat. Vreau doar să joc mai bine”

Pliskova e disperată după al 6-lea meci pierdut cu Halep: ”Nu știu ce să mai fac. Joacă așa de bine”. Pe cine pariază Ka... Cu cine s-a pozat Simona Halep, pe Instagram, după semifinalele de la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x