Antena Căutare

Simona Halep, cea mai bună dintre cele mai bune din circuitul WTA pe zgură! România dă 2 jucătoare în top 10 al celor mai eficiente sportive pe zgură!

Simona Halep domină tenisul mondial feminin la capitolul ”eficiență pe zgură”. Cu câteva zile înainte de startul sezonului de zgură, site-ul WTA a dat publicității clasamentul celor mai bune jucătoare din lume pe această suprafață.

Simona Halep domină tenisul mondial feminin la capitolul ”eficiență pe zgură”. Cu câteva zile înainte de startul sezonului de zgură, site-ul WTA a dat publicității clasamentul celor mai bune jucătoare din lume pe această suprafață. În afară de liderul WTA, România mai dă o jucătoare în acest top, fiind singura țară din lume cu două sportive în top 10!

Simona Halep domină copios acest top, fiind la multe puncte distanță de Serena Williams. Cu o finală jucată anul trecut pe zgura de la Roland Garros şi cu 2 titluri la turneul Premier Mandatory de la Madrid în ultimii doi ani,Halep este în topul suprafeței roșii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a vedea punctajul Simonei Halep în acest clasament, trebuie să vedem cum au punctat specialiștii WTA jucătoarele. Aceștia au avut în vedere:
100% din punctele câştigate pe zgură în 2018
100% din punctele câştigate pe zgură în 2017
75% din punctele câştigate pe zgură în 2016
50% din punctele câştigate pe zgură în 2015

Dacă în clasamentul general WTA are un avans de 1.350 de puncte în fața numărului 2 Caroline Wozniacki, Simona Halep are un avans şi mai mare în clasamentul pe zgură, de 1.606,5 puncte în faţa Serenei Williams.

Surpriză mare pe locul 3. Aici o întâlnim pe olandeza Kiki Bertens, cea care o devansează pe campioana din 2016 de la French Open, Garbine Muguruza, datorită celor patru titluri câştigate din 2016 până în prezent.

Ultima din top 10, Irina Begu, are performanțe bune în ultimii ani: 2017 - titlu la Bucureşti, semifinală la Istanbul, sfert la Charleston; 2016: optime la Roland Garros, semifinală la Roma, sfert la Madrid şi Charleston, titlu la Florianopolis; 2015: sfert la Madrid şi Charleston.

Iată top 10 al celor mai bune jucătoare pe zgură din lume:

Simona Halep, cea mai bună dintre cele mai bune din circuitul WTA pe zgură! România dă 2 jucătoare în top 10 al celor mai eficiente sportive pe zgură!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x