Antena Căutare

"Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câștig un titlu și să nu fac nimic în următoarele luni". Declarația Simonei Halep

Simona Halep a restabilit, săptămâna trecută, seria de trofee câștigate de-a lungul carierei, ajungând la borna 20, performanță realizată de doar alte șase sportive.

"Sunt mândră de meseria mea. Nu mi-a plăcut să câștig un titlu și să nu fac nimic în următoarele luni". Declarația Simonei Halep
Simona Halep, câștigătoare în Dubai

Simona Halep a restabilit, săptămâna trecută, seria sa consacrată de trofee câștigată de-a lungul carierei, ajungând la borna 20, performanță realizată de doar alte șase sportive.

Cu primul meci câştigat la Dubai, Simona Halep a intrat în clubul jucătoarelor active cu 500 de victorii în carieră.

Aflată în a 317-a săptămână consecutivă în Top 10 WTA, Halep a jucat primul său turneu ca membră cu acte depline în Top 10 cele mai constante jucătoare din istoria tenisului feminin.

Citește și: Simona Halep se menţine pe locul doi WTA după ce a câştigat turneul de la Dubai

Cu trofeul câştigat sâmbătă, Halep a devenit a şaptea jucătoare în activitate cu minim 20 de trofee câştigate în carieră, după Serena Williams (73 trofee), Venus Williams (49 trofee), Kim Clijsters (41 trofee), Maria Şarapova (36 trofee), Petra Kvitova (26 trofee) şi Victoria Azarenka (20 trofee), dar şi a patra jucătoare din istorie care trece de pragul de 36 milioane de dolari câştigaţi din premii în bani în tenis (după surorile Williams şi Maria Şarapova).

Dacă după câştigarea primului titlu de Mare Şlem, la Roland Garros, în 2018, Simona a avut nevoie de doar două luni pentru a reveni într-o finală - ea triumfând în august la Rogers Cup, la Montreal, după victoria de anul trecut de la Wimbledon românca a avut nevoie de aproape opt luni pentru a se califica într-o nouă finală. La fel ca la Montreal, Halep a mers până la capăt la Dubai.

Citește și: Simona Halep, sabotată? Ce „record” a bătut sportiva în 2019: „A fost cea mai testată”

La conferinţa de presă de după finală, Simona a vorbit pe larg despre situaţia în care se află:

„Este impresionant, am avut foarte multe rezultate în aceşti şase, şapte ani. Mă aflu aici, în top 5, top 10, ceea ce nu este uşor. Sunt mândră de meseria mea. De asemenea, acest titlu (n.r. - de la Dubai) îmi oferă încredere că sunt încă acolo sus”, a transmis Simona.

„Întotdeauna am avut în minte că trebuie să fiu consecventă. Nu mi-a plăcut niciodată să câştig un titlu şi să nu fac nimic în următoarele luni. Am urmărit să-mi construiesc forţa, să-mi construiesc consecvenţă în fiecare săptămână“, a mai declarat Halep

Simona Halep se menţine pe locul doi WTA după ce a câştigat turneul de la Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x