Antena Căutare

Simona Halep Indian Wells 2019. Halep: ”Lucrez de câţiva ani cu un psiholog”

Simona Halep Indian Wells 2019. De ce Simona are nevoie de un psiholog. Află din articolul a1.ro, de ce Simona apelează la ajutorul unui psiholog și de când se află alături de ea un psiholog sportiv

Simona Halep Indian Wells 2019. Halep: ”Lucrez de câţiva ani cu un psiholog”
Simona Halep | hepta.ro

Simona Halep Indian Wells 2019. De ce Simona are nevoie de un psiholog. Află din articolul a1.ro, de ce Simona apelează la ajutorul unui psiholog și de când se află alături de ea un psiholog sportiv.

Pentru a ajunge pe primul loc mondial, Simona Halep a avut nevoie să lucreze la mentalitatea ei alături de un psiholog. Ședințele pe care aceasta le-a avut alături de specialist au ajutat-o pe sportivă să ajungă la un nivel superior.

Astfel, jucătoarea de tenis constănțeancă a reușit să se califice în optimi la Indian Wells după ce a învins-o pe sportiva de pe locul 114 mondial, Kateryna Kozlova, duminică seara. După meciul cu Kozlova, la conferința de presă, Simona Halep a fost întrebată ce schimbări au ajutat-o să fie într-o formă atât de bună.

Atunci, sportiva a răspuns: "Cea mai importantă parte este cea mentală. Lucrez de câţiva ani cu un psiholog şi fac încă asta. Nu este uşor să rămâi concentrată în fiecare zi, dar învăţ şi lucrez la asta. Asta e cel mai important, să te înţelegi pe ţine cu bune şi cu rele, doar aşa poţi deveni mai bun. Eu am înţeles asta şi de asta sunt mai bine".

Darren Cahil, cu ochii pe Simona Halep la Indian Wells 2019

Meciul pe care l-a jucat Halep împotriva lui Kozlova a fost urmărit din tribună de Darren Cahil, fostul antrenor al jucătoarei românce. Chiar dacă Halep a decis să întrerupă colaborarea cu Cahill la finalul sezonului trecut, fostul său antrenor a urmărit cu atenție partida disputată de Halep cu Kozlova. Sfârșitul colaborării lor nu a însemnat și sfârșitul prieteniei lor. Cei doi au rămas în relații bune.

După ce sportiva s-a despărțit de Cahill, aceasta a colaborat pentru scurt timp cu Thierry van Cleemput. Din păcate și parteneriatul celor doi s-a încheiat, chiar după turneul de la Dubai.

Simona Halep vs Marketa Vondrousva

Simona Halep a afirmat: "Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte".

Simona Halep a aflat și cine va fi adversa ei din optimile turneului Indian Wells. Jucătoarea de tenis româncă va juca împotriva Marketei Vondrousva ( 61 WTA) care a învins-o pe letona Jelena Ostapenko.

Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep, succes la Indian Wells, după ce a învins-o pe Kateryna Kozlova! Cu cine va juca în optimi... Simona Halep-Marketa Vondrousova. Simona, favorită la Indian Wells 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x