Antena Căutare

Simona Halep - Kaia Kanepi, turul I la US Open. La ce oră are loc debutul liderului mondial la Flushing Meadows

Simona Halep - Kaia Kanepi, turul I la US Open. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost din nou lovită de ghinion la tragerea la sorți a tabloului US Open. După ce anul trecut a jucat cu Maria Sharapova în turul 1, Simona Halep a primit acum un sfert de tablou infernal. Românca se poate întâlni cu Serena Williams, care se află pe sfertul numărului unu mondial. Duelul poate avea loc în optimile de la Fleashing Meadows.

Simona Halep - Kaia Kanepi, turul I la US Open. Până la thriller-ul cu Serena, Halep are un tur I destul de complicat, urmând s-o înfrunte pe jucătoarea de 33 de ani din Estonia, Kaia Kanepi (locul 44 WTA). Meciul Halep - Kanepi va fi primul duel al zilei pe Arena Louis Armstrong, începând cu ora 18:00, ora României (ora 11:00, locală).

Simona Halep - Kaia Kanepi, turul I la US Open. Meciul dintre liderul mondial și veterana din Estonia începe de la scorul general de 1-0 pentru Simona. Halep s-a impus în singurul său meci cu Kanepi (33 ani, 44 WTA), în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6, în turul al doilea.

Kaia Kanepi este o jucătoare care a impresionat în 2017 la US Open. Dacă Halep s-a oprit în turul I, fiind învinsă de Maria Sharapova, Kanepi a ajuns până în sferturile de finală. Kanepi a câștigat 7 meciuri în sezonul trecut la US Open, acolo unde a pornit din calificări. Printre ”victimele” sale din 2017 se numără: Naomi Osaka în turul 4 și Daria Kasatkina în optimile de finală.

Simona Halep - Kaia Kanepi, turul I la US Open. În turul secund, pentru Simona urmează un duel cu învingătoarea dintre Dalila Jakupovic (93 WTA) și Jil Belen Teichmann (168 WTA). Mai departe, cel mai probabil, în turul 3 o va aștepta Anastasia Pavlyuchenkova (cap de serie 27).

US Open 2018 ar putea începe cu adevărat pentru Simona Halep în optimile de finală. Liderul mondial poate da piept în această fază cu legenda americană Serena Williams (cap de serie 17). Pentru a se duela cu românca de 26 de ani, Serena trebuie să treacă în turul al treilea de sora ei, Venus Williams, prezentă și ea pe acest sfert de tablou.

Dacă va trece de Serena, Halep s-ar putea duela în sferturile de finală cu Karolina Pliskova (cap de serie 8). Apoi, încă un posibil clasic în semifinale, cu Sloane Stephens, campioana en-titre de la US Open.

Grand Slam-urile din 2018 de pe tabloul fetelor s-ar putea încheia așa cum au început: cu o finală Simona Halep - Caroline Wozniacki. În finala de la US Open, Halep o poate întâlni pe Caroline Wozniacki, într-o reeditare a ultimului act de la Australian Open, acolo unde daneza s-a impus, în urma unui meci antologic.

Posibilul traseu spre finala US Open pentru Simona Halep:

  • turul I: Kaia Kanepi;
  • turul II: Dalila Jakupovic sau Jil Belen Teichmann;
  • turul III: Anastasia Pavliuchenkova (posibil);
  • optimi: Serena Williams sau Venus Williams (posibil);
  • sferturi: Garbine Muguruza sau Karolina Pliskova (posibil);
  • semifinale: Sloane Stephens sau Elina Svitolina (posibil);
  • finala: Caroline Wozniacki sau Angelique Kerber (posibil).

În ziua 1 de la US Open 2018, România mai are alte două reprezentante pe tabloul de simplu feminin:

  • Irina Begu (58 WTA) vs. Jennifer Brady (66 WTA) - duel în premieră în circuitul WTA
  • Ana Bogdan (74 WTA) - Marie Bouzkova (171 WTA) - duel în premieră în circuitul WTA
US Open 2018! Simona Halep vs. Serena Williams, posibila ”optime” - derby-ul favoritelor la casele de pariuri!... WTA a publicat clasamentul înainte de US Open! Simona Halep se apropie de top 10 în clasamentul all-time al liderelor mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x