Antena Căutare

Simona Halep-Marketa Vondrousova. Simona, favorită la Indian Wells 2019

Simona Halep-Marketa Vondrousova. Simona Halep, favorită la Indian Wells 2019, după retragerea Serenei Williams, o va întâlni, marți seara, pe Marketa Vondrousova.

Simona Halep-Marketa Vondrousova. Simona, favorită la Indian Wells 2019
Simona Halep | hepta.ro

Simona Halep-Marketa Vondrousova. Simona Halep, favorită la Indian Wells 2019, după retragerea Serenei Williams, o va întâlni, marți seara, pe Marketa Vondrousova.

În optimile de la Indian Wells, frumoasa jucătoare româncă o va avea ca adversară pe Marketa Vondrousova. Pentru a doua oară la Indian Wells, sportiva constănțeancă va juca împotriva unei jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum. Același lucru i s-a întâmplat și în cazul cehoaicei Katerynei Kozlova.

Când a fost întrebată despre viitoarea adversară de la Indian Wells - Marketa Vondrousova, Simona Halep a fost pusă în încurcătură. "Nici nu știu dacă am jucat împotriva ei. Nu cred că am făcut-o. Va fi ceva nou și nu este ușor, dar sunt pregătită. Mă concentraz doar pe mine și vom vedea cum va fi", a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Dup retragerea Serenei Williams, Simona Halep a devenit favorita caselor de pariuri la Indian Wells. Aceasta va lupta pentru un loc în sferturi, jucând astăzi, 12 martie, împotriva Marketei Vondrousova. După ce a cucerit trofeul Indian Wells în 2015, anul acesta șansele Simonei cresc în a-l obține din nou, după ce Williams a abandonat cursa în partida cu Garbine Muguruza.

Marketa Vondrousova este o stângace talentată, care a debutat la profesioniști în proba de simplu, în 2016, când avea doar 16 ani, iar în martie 2018 a ajuns pe locul 50 WTA, cel mai bun al carierei, când a devenit și cea mai tânără jucătoare care ajunge în top 100. Așadar, Simona Halep va trebui să dea tot ce are mai bun astăzi în meciul cu Marketa Vondrousova pentru a câștiga.

Simona Halep are în prezent cota 5.00 la câștigarea turneului. Apoi, românca e urmată de Naomi Osaka, liderul WTA. Iată care sunt favoritele la Indian Wells și cotele lor la câștigarea trofeului:

Indian Wells 2019 – Cotele la câștigarea trofeului

Simona Halep - 5.00
Naomi Osaka - 6.00
Aryna Sabalenka - 7.00
Angelique Kerber - 9.00
Elina Svitolina - 9.00
Karolina Pliskova - 10.00
Asleight Barty - 12.00
Kiki Bertens - 12.00
Garbine Muguruza - 15.00
Bianca Andreescu - 20.00

Citește și: Simona Halep, în semifinalele Miami Open! Romanca este la un meci de locul 1 WTA: ”Este departe, trebuie să câștig turneul!”

Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep Indian Wells 2019. Halep: ”Lucrez de câţiva ani cu un psiholog”... Simona Halep, după înfrângerea de la Indian Wells 2019: ”Am plâns. Sunt supărată și dezamăgită”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x