Antena Căutare

Simona Halep: Mi-ar fi plăcut să se închidă acoperişul, dar regulile sunt reguli şi trebuie să le accept

Simona Halep a declarat că ar fi dorit ca meciul cu Garbine Muguruza să se dispute cu acoperişul arenei Rod Laver închis, pentru că a fost prea cald, joi, la Melbourne, iar temperatura ridicată, 39 de grade Clesius, a incomodat-o.

"A fost foarte, foarte cald azi şi am simţit. M-a omorât după primul set şi în finalul setului secund, soarele a fost puternic şi nu mi-a plăcut să joc pe vremea asta. Nivelul de energie a scăzut, am simţit asta în picioare, nu am fost obişnuită, în ultimele două săptămâni nu a fost aşa de multă căldură. E dificil când nu ai zile la rând cu căldură, îţi pierzi simţurile, este greu să te adaptezi, vorbesc de mine însămi. Mi-ar fi plăcut să se închidă acoperişul, dar regulile sunt reguli şi trebuie să le accept. Să pierd aşa este mai dureros, cu sigranţă. Sufăr acum, trebui să admit, dar viaţa merge înainte. Poate ar fi trebuit să fiu un pic mai curajoasă la punctele care erau importante, nu am făcut asta şi poate că am fost un pic prea defensivă la acele mingi şi nu am putut domina punctele. Ea a servit foarte bine în momentele importante, returul meu nu a fost extraordinar zi. Cred că a fost un meci bun al amândurora, dar ea a fost mai puternică la final, la momentele importante a jucat cu mai mult curaj. Cred că am avut multe şanse să câştig acest meci, dar nu s-a întâmplat, iar asta înseamnă că a ea a fost mai bună azi. Voi analiza acest meci după ce mă voi calma, voi vedea ce am făcut greşit, ce am de făcut mai bine. Este un turneu bun, e o semifinală, nu vreau să fac o dramă, dar doare. Este greu să joc împotriva ei, pentru că nu îşi dă ritm, poate rata câteva miingi al rând şi apoi poate da lovituri incredibile. În acel moment (n.r. - în care greşea mult Muguruza şi Halep a avut mingi de set) nu am avut mintea limpede să fac ceea ce trebuia să fac, dar voi învăţa din acest meci şi sigur data viitoare când voi avea minge de set o voi fructifica. Cred că Muguruza poate câştiga turneul. Dacă ar putea juca în fiecare zi aşa, ar fi cu siguranţă numărul 1. Este însă greu asta, constanţa în circuit este cea mai importantă şi cel mai greu de realizat. Este o mare campioană, ştiu cum să câştige grand slam-uri, titluri. Toată lumea a avut perioade dificile, iar ea a avut înainte. Nu a fost o presiune că Barty a pierdut înainte, eu nu am putut câştiga azi. Nu l-am întrenat pe Darren de banii pentru incendii, dar cred că azi am contribuit cu mult. Îl las un pic să se liniştească şi apoi îl întreb cât am de dat", adeclarat hHalep, în conferinţa de presă de după meciul cu Muguruza.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Sursa : news.ro

Simona Halep, după eliminarea de la AusOpen: Sufăr acum, trebuie să recunosc... Lucescu: Simonei i-au lipsit vreo zece centimetri ca să poată bate cu Muguruza la nivelul ei, Muguruza a câştigat meciur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x