Antena Căutare

Simona Halep-Lesia Ţurenko. Declarația Simonei după victoria de la Dubai

Simona Halep-Lesia Ţurenko, la Dubai. Simona Halep joacă miercuri cu cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA. Declarația româncei după victoria cu Eugenie Bouchard.

Simona Halep-Lesia Ţurenko. Declarația Simonei după victoria de la Dubai
Simona Halep la Dubai

Simona Halep-Lesia Ţurenko, la Dubai. Simona Halep joacă miercuri cu cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA. Declarația româncei după victoria cu Eugenie Bouchard.

Simona Halep, locul 2WTA joacă, miercuri, în jurul orei 10.30, cu ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA. Această întâlnire este a doua de pe arena centrală, la Dubai.

La Dubai, ziua este deschisă, de la ora 09.00, de partida dintre Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, şi americanca Jennifer Brady, locul 117 WTA, venită din calificări.

Simona Halep a învins-o, marţi, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, pe jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

Simona Halep a declarat, după victoria cu Eugenie Bouchard de la Dubai, că îşi doreşte ca meciul cu Lesia Ţurenko să fie programat cât mai târziu miercuri. Se pare însă că organizatorii nu au ținut cont de dorința româncei și meciul a fost programat în prima parte a zilei.

"Nu sunt la nivelul cel mai înalt, dar îl voi atinge repede. Nu ştiu cu cine joc, vreau doar să mă simt mai bine, să mă recuperez, pentru că am nevoie de asta şi dacă o să joc mai târziu o să fie mai bine", a afirmat Halep, într-un interviu acordat imediat după partida de marţi, înainte de a-și afla adversara.

Traseul Simonei Halep la turneul de la Dubai:

  • turul I: bye
  • turul II: Eugenie Bouchard (80 WTA)
  • turul III: Lesia Tsurenko (24 WTA) / Yulia Putintseva (43 WTA)
  • sferturi: Aryna Sabalenka (9 WTA)
  • semifinală: Naomi Osaka (1 WTA)/ Elina Svitolina (7 WTA)
  • finală: Petra Kvitova (2 WTA) / Angelique Kerber (6 WTA)*

Competiția de la Dubai are premii în valoare de 2.828.000$, însă în cadrul ei, Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, va juca fără belgianul Thierry van Cleemput, de care a decis să se despartă după numai o săptămână de colaborare.

Eugenie Bouchard, cea cu care Simona Halep se luptă la Dubai: ”I-ați văzut picioarele Simonei?”... Darren Cahil, din nou alături de Simona Halep? Declarația româncei după despărțirea de Thierry Van Cleemput...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x