Antena Căutare

Verdict trist pentru Simona Halep. Când se va putea întoarce pe teren după scandalul de dopaj

Simona Halep este suspendată din tenis după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Fanii tenisemeni sperau să o vadă la două dintre cele mai mari turnee mondiale, însă acest lucru nu va fi posibil.

Simona Halep Galerie
Simona Halep este suspendată din tenis după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Fanii tenisemeni sperau să o vadă la două dintre cele mai mari turnee mondiale, însă acest lucru nu va fi posibil. | Profimedia

Simona Halep a fost suspendată anul acesta pe fondul scandalului de dopaj în care a fost implicată. Fanii nu au mai văzut-o pe tenismenă în teren de ceva vreme și sperau ca măcar la cele două mari turnee din America să o vadă. Însă se pare că Simona Halep, dar și fanii ei au parte de o veste proastă.

Simona Halep nu va juca la turneele de la Indian Wells și Miami

Fanii așteaptă cu sufletul la gură o decizie privind suspendarea Simonei Halep, dar se pare că judecătorii de la Tribunalul Sport Resolutions din Londra (Anglia) nu se grăbesc să îi ridice suspendarea. Un nou proces ar urma să aibă loc săptămâna aceasta, însă antrenorul ei, care este și martor cheie în dosar, nu se va putea prezenta la proces, acesta fiind plecat în Mexic.

Simona Halep, escapadă romantică de Valentine’s Day. Românca riscă patru ani de suspendare. Unde a plecat

Chiar și așa, nu se știe cât ar fi ajutat-o pe Simona procesul de săptămâna viitoare. Listele pentru Indian Wells și Miami au fost deja afișate, iar Simona Halep nu se află printre participante.

România va fi reprezentată de Irina Begu și Sorana Cîrstea la Indian Wells și Miami, cele două jucătoare de tenis fiind acceptate direct pe tabloul principal.

Maria Sharapova, discurs dur îndreptat spre Simona Halep: „

Simona Halep a declarat după ce a fost depistată pozitiv cu substanța interzisă că s-a îndepărtat de toți colaboratorii săi care i-au fost alături pe tot parcursul carieri. A spus, la vremea aceea, că Patrick Mouratoglou a fost cel care i-a redat bucuria de a juca tenis, drept urmare, a renunțat la echipa din trecut. Însă strategia sportivei nu s-a dovedit a fi cea câștigătoare. Drept urmare, Maria Sharapova a ținut să o critice pentru alegerile făcute.

„Ascultă oamenii de care ești apropiată, mai ales când ești tânără! Trebuie să te înconjori de oameni puternici care au grijă de tine și nu încearcă să facă bani de pe urma ta”, a declarat Sharapova, potrivit Tennisuptodate.com, notează Pro Sport.

„Ai nevoie de toată puterea din lume și de oameni foarte inteligenți și cunoscători care să te îndrume și să te ajute să înțelegi deciziile pe care le iei, pentru că tu nu ai de unde să știi. Este greu să ai o percepție corectă și să înțelegi ce vor oamenii cu adevărat de la tine și cât de corecți sunt”, a adăugat campioana tenisului care s-a retras din activitate în anul 2020.

Este deja cunoscut faptul că Maria Sharapova și Simona Halep nu sunt în relații bune și că jucătoarea româncă a criticat-o pe rusoiacă când, la rândul ei, a fost suspendată pentru dopaj.

Citește și: Cu ce ocupă acum Simona Halep, după ce a fost suspendată din tenis. Fostul lider WTA s-a apucat de alt sport

Simona Halep și-a luat în 2022 un nou manager (Nina Wennerstrom), un sparring partner (Arnaud Restifo), o fizioterapeută (Candice Gohier) și un manager de comunicare (Maxime Restifo), toți aceștia fiind recomandați de Mouratoglou.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x