Antena Căutare

VIDEO: Simona Halep, gest excepțional în timpul meciului cu Petra Martic de la Indian Wells! Spectatorii au aplaudat-o în picioare

În urma unui meci maraton, întins pe durata a două ore și 25 de minute, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, învingând-o pe croata Petra Martic, scor 6-4, 6-7, 6-3.

Simona Halep a făcut un meci mare, în care a luptat atât contra puternicei croate, cât și contra vremii nefavorabile. În final, cu ceva emoții, liderul WTA a revenit de la 1-3 și s-a calificat în careul de ași.

Până la deznodământul final, Simona Halep a fost autoarea unui gest cum rar se poate vedea pe un teren de tenis. Într-o perioadă în care jucătorii nu știu cum să facă să-și câștige punctele, românca a fost de acord să-și cedeze un punct câștigat corect.

Ce s-a întâmplat mai exact....
În primul set, la scorul de 2-0 pentru ea, Simona lovește cam lung o minge, iar arbitrii de linie dictează OUT. Nefiind convinsă că mingea ei a ieșit afară, Halep cere reluarea oficială. În cele din urmă, Challenge-ul îi dă dreptate Simonei. Dreptate și punctul. În acel moment, Halep face un gest de un fair-play incredibil. Românca refuză punctul și cere rejucarea lui.

Spectatorii din tribune au aplaudat gestul superb al Simonei Halep, iar comentatorii au notat: ”Acesta este un gest de o mare sportivitate din partea Simonei. Deși câștigase corect punctul, ea vrea rejucarea lui”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ceea ce o privește, Petra Martic a salutat și ea gestul Simonei.

VIDEO: Simona Halep impresionează și în afara terenului la Indian Wells: ”Sunt numărul 1 mondial, dar cea mai bună jucăt... ”Clasicul” Halep - Pliskova de la Indian Wells, anulat de o surpriză uriașă în sferturile de finală. Cu cine va juca lid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x