VIDEO: Simona Halep impresionează și în afara terenului la Indian Wells: ”Sunt numărul 1 mondial, dar cea mai bună jucătoare a lumii este...”

 

Simona Halep are un parcurs de excepție la ediția din acest an a turneului de la Indian Wells. Locul 1 WTA tocmai s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory, iar șansele să ajungă și mai sus sunt foarte mari.

Imediat după victoria cu Qiang Wang, Simona Halep a fost prezentă în studioul postului Tennis Channel. Numărul 1 mondial a declarat că se simte excelent pe terenul turneului californian și a oferit o declarație impresionantă.

Lăudată de prezentator pentru faptul că ”este cea mai bună jucătoare din lume”, Halep a avut o reacție de apreciat.
”Ești cea mai bună jucătoare din lume. Te simți diferit ?” a întrebat-o gazda emisiuni
 ”Da, sunt numărul 1 în lume, dar nu sunt şi cea mai bună. Serena este, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Dar mă bucur de moment, îmi place acest loc, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziţia şi sper că într-o zi voi voi câştiga şi un Grand Slam". a răspuns Halep.

Halep a fost chestionată și cu privire la prezența ei la meciul din turul III dintre surorile Williams.
”Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă, sunt foarte motivate şi am multe lucruri de învăţat de la ele”, a motivat românca.

Jurnalistul Tennis Channel a întrebat-o pe Simona, în glumă, dacă Serena a ajutat-o să semneze cu Nike. După un zâmbet, Halep a recunoscut că Ion Țiriac a stat în spatele contractului cu firma de echipament sportiv. ”Domnul Ţiriac m-a ajutat şi e mare lucru pentru mine. Sunt foarte fericită, am visat dintotdeauna să joc în echipament Nike”, a spus Simona

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe