Antena Căutare

Spartak Trnava - Steaua este liveVIDEO pe Antena 1 si A1.ro si se poate vedea inclusiv pe iphone si ipad

Spartak Trnava - Steaua va fi transmis joi, de la ora 20:30, de catre Antena 1, iar pe internet meciul va putea fi urmarit liveVIDEO pe A1.ro, inclusiv pe iphone si ipad. Partida tur s-a incheiat cu victoria oaspetilor, 1-0, printr-un gol marcat in minutul 5.

Conform GSP.ro, pe Steaua o aşteaptă un retur horror în turul 3 preliminar din Europa League. Slovacii au refuzat să pună la dispoziţia clubului din Ghencea bilete pe care Steaua să le distribuie apoi propriilor suporteri. "Nu ne-au răspuns la mail-uri, la telefoane, la nimic", au susţinut ieri şefii Stelei.

În schimb, Spartak Trnava a pus deja în vînzare biletele pentru returul cu Steaua, iar pînă ieri se vînduseră aproape jumătate dintre ele. Posibilitatea ca suporterii români care vor merge în Slovacia să intre pe stadion e fie să-şi cumpere singuri bilet de la casele stadionului, fie ca în ziua meciului Steaua să primească din partea gazdelor bilete pentru fani.

Pentru a vizualiza meciul Spartak Trnava -Steaua (joi, ora 20:30) liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici)


18.448 de locuri e capacitatea stadionului Antona Malatinskeho, pe care se va disputa joi seară meciul dintre Spartak Trnava şi Steaua

Citeste mai multe amanunte pe www.gsp.ro

Atentie, bagati copilasii in casa!!! A reaparut Dennis Rodman!... Ipoteza soc in cazul mortii nigerianului: Henry avea o boala tropicala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x