Antena Căutare

“Special 100”: Mourinho, meci aniversar in Liga Campionilor

Partida dintre Manchester City si Real Madrid are o importanta aparte pentru Jose Mourinho. “The Special One” va bifa al 100-lea meci in Liga Campionilor.

99 de partide are Jose Mourinho in Champions League. 54 de victorii, 25 de egaluri si 20 de infrangeri. Asa suna palmaresul “Specialului”, care in deplasarea Realului din Anglia, de la Manchester, va bifa a 100-a prezenta in cea mai importanta competitie europeana intercluburi.

Mourinho va fi al 5-lea antrenor care atinge borna 100 in Liga, dupa Carlo Ancelotti, Arsene Wenger, Ottmar Hitzfeld si Alex Ferguson. La 49 ani, portughezul a devenit cel mai tanar tehnician care ajunge la o suta de jocuri in UCL.

Primul meci al lui Mourinho in Liga Campionilor a avut loc pe Bernabeu. Se intampla pe 19 februarie 2002, cand antrenorul se afla pe banca lui FC Porto.

In cei 10 ani de Champions League, Mourinho le-a antrenat pe Porto, Chelsea, Inter si Real Madrid. A intalnit 33 de echipe, in fata carora a marcat 166 de goluri, dar a si primit 85.

Oltchim si-a aflat adversarele in grupele principale ale Ligii Campionilor... Mancini spune lucruri trasnite: “Balotelli poate fi la fel de bun ca Messi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x