Antena Căutare

Sportul Studentesc - Steaua 0-0 / Gigi nu se va spanzura si nici nu se va abtine pana in iarna

Steaua nu a reusit decat un 0-0 si a continuat seria de rezultate negative inceputa la Medias si continuata la Ploiesti cu Pandurii.

„Daca ma bate si Sportul, ma spanzur" aceasta declara Gigi Becali dupa esecul cu Pandurii. Nu l-a batut, dar trupa lui Multescu i-a mai produs o migrena, dupa un 0-0 chinuit. Oricum spusese ca nu va mai aparea la televizor pana in iarna, acum are motiv sa se tina de promisiune.

Daca in prima repriza Steaua a avut ocazii, in cea de-a doua nu s-au mai apropiat de apararea studentilor. Nici Levy si nici gesturile nervoase ale lui Meme Stoica nu i-au trezit pe ros-albastrii.

Nimeni nu-si poate explica de ce niste jucatori considerati printre cei mai buni din campionat nu reusesc sa bata nici un adversar de trei etapa.

Dupa meci, suporterii stelisti si-au trimis patronul nu in silentio stampa, ci langa Vasile Avram. Desigur ca aceste scandari ar trebui dezaprobate, dar aceeasi atitudine ar trebui sa existe si la declaratii gen „tiki taka Barcelona" sau „daca il mai aduc si pe Florin Costea, atunci chiar suntem de neoprit".

Foto: gsp.ro

FC Vaslui - Vointa Sibiu 2-0 / Dubla lui Wesley ii apropie pe moldoveni de podium... Gebreselassie, doborat! Patrick Makau este noul detinator al recordului mondial la maraton...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x