Antena Căutare

Steaua - Astra 2-0/ Ros-albastrii, intr-o cursa solitara pentru titlu

Steaua Bucuresti a invins cu scorul de 2-0 pe Astra Giurgiu, in derby-ul etapei a XIX-a a Ligii 1, si s-a distantat la zece puncte in clasament fata de locul doi. Golurile ros-albastrilor au fost marcate de Tanase '13 si Prepelita '75.

Aproximativ 4000 de fani s-au aflat in tribunele stadionului din bulevardul Ghencea la ultimul meci al rundei, care putea relansa oarecum campionatul in cazul unui succes al oaspetilor.

Miza jocului si-a pus amprenta asupra evolutiei formatiei Astra Giurgiu, care s-a vazut condusa dupa 13 minute prin reusita lui Cristi Tanase. Mijllocasul stelist a inscris cu un sut de la patru metri, dupa ce defensiva oaspetilor nu a reusit sa respinga un balon centrat din corner.

In avantaj pe tabela, gazdele au cedat posesia giurgiuvenilor, dar cele mai mari ocazii au venit tot la poarta lui Lung. Mai intai Nikolici a trimis peste buturi din sase metri pentru ca apoi Popa sa iroseasca si el o patrundere ce putea fi extrem de periculoasa.

Imediat dupa pauza oaspetii au avut sansa egalarii, Gaman reluand peste poarta lui Tatarusanu din sase metri. Cei care au inscris au fost tot elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf. In minutul 75, Adi Rocha i-a pasat lui Prepelita si mijlocasul stelist a inscris cu un sut in forta de la 10 metri lateral stanga.

S-a terminat 2-0, iar cursa Stelei pentru titlu devine una solitara, dupa ce ros-albastrii s-au distantat la zece puncte fata de Astra, ocupanta locului doi in Liga 1.

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Chipciu, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu (M. Costea '80), Tanase (Prepelita '74) - Nikolici (Adi Rocha '68). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Astra Giurgiu: Lung - Barboianu, Gaman, Muresan, Junior Morais - Seto, Yahaya - William (Enache '55), Budescu (Tembo '56), Distefano - Fatai (Ivanovski '76). Antrenor: Valentin Sinescu.

OFICIAL: Rapid a intrat in insolventa! Clubul va fi exclus din cupele europene... S-a tras cortina! LPF a amanat ultima etapa din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x