Antena Căutare

Steaua - Dinamo se joaca pe National Arena!

"Eternul Derby", meciul care pune in miscare o intreaga tare, se va disputa pe National Arena.

E oficial: Derby de Romania, Steaua - Dinamo, se va disputa pe Arena Nationala, joia viitoare, de la 21:45.

Sefii ros-albastrilor au anuntat LPF pe ce stadion vor gazdui acest joc, iar hotarirea inseamna pentru Gigi Becali un mare motiv de bucurie, dar si unul de maxima nemultumire si ingrijorare.

Cistiga bani cat pentru doua luni de salarii

Faptul ca respectiva confruntare va avea loc pe Arena Nationala, dar si pentru ca Steaua e inca in lupta la titlu, va face ca tribunele sa fie pline joia viitoare. Asta ar insemna, chiar si cu preturi minime la bilete, incasari in jurul a 450.000 de euro, ceea ce se traduce prin acoperirea salariilor tuturor jucatorilor pe aproximativ doua luni. Din acest punct de vedere, finantatorul stelist da o lovitura financiara, deoarece un joc pe Ghencea, chiar si cu Dinamo, n-ar putea aduce nici macar jumatate din aceasta suma.

Pierde legatura pe banca

Motivul de ingrijorare al lui Gigi se refera la faptul ca nu va mai avea posibilitatea de a pastra legatura, prin intermediul telefonului, cu persoanele de pe banca tehnica. Din cauza afluentei mari de spectatori, pe Arena Nationala cade reteaua si nu se mai pot trimite nici macar sms-uri.

sursa / foto: GSP.ro

Romania, campioana europeana la gimnastica dupa o pauza de patru ani... Steaua s-a impus la Brasov, scor 1-2, si ramine in carti pentru titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x