Antena Căutare

Steaua - FC Timisoara 3-3/ Meci nebun in Ghencea (VIDEO)

Partida spectaculoasa in Ghencea, intre Steaua si FC Timisoara, incheiata la egalitate scor 3-3, un rezultat ce avantajeaza formatia CFR Cluj, care face un pas important spre un nou titlu de campioana. Golurile partidei au fost marcate de Golanski, Kapetanos -11m si Jelev, pentru gazde, respectiv Cocis si Contra cu o dubla, pentru banateni.


Pana la urma Golanski a deschis scorul cu un sut frumos cu stangul, in minutul 33, stabilind si rezultatul la pauza.

In partea a doua Timisoara a iesit mult mai hotarata de la cabine si primul semnal de alarma l-a tras Bonfim. La 3 minute de la reluare, banatenii restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj. Plesan a gresit o pasa simpla la mijloc, oaspetii au recuperat si l-au lansat pe Cocis pe contraatac, care a inscris cu un sut in diagonala.

Ultimele zece minute ale partidei au fost cu adevarat nebune. Cele doua formatii au oferit suporterilor patru goluri si rasturnari spectaculoase de situatie.

In minutul 80, Bonfim a ridicat piciorul in fata lui Karamian, Coltescu a acordat lovitura de la 11 metri, iar Kapetanos a inscris. Cinci minute mai tarziu banatenii au egalat din nou prin Contra, tot din lovitura de la 11 metri. Bonfim a obtinut penalty-ul, dupa un fault al lui Parpas.

In minutul 88, Contra aduce Timisoara in avantaj, dupa ce mingea trimisa de el din lovitura libera a fost deviata de zid. Steaua iese la atac cu toate liniile si in ultimele secunde ale partidei reuseste sa restabileasca egalitatea prin Jelev, dupa ce Taborda a respins o lovitura de cap a grecului Kapetanos



Au evoluat echipele

Steaua Bucuresti: 1. Zapata - 4. Golanski, 2. Parpas, 5. Jelev, 18. P. Marin - 16. Nicolita, 8. Ov. Petre, 19. Plesan (10. Cr. Tanase '60), 11. Arm. Karamian (77. Art. Karamian '70) - 28. B. Stancu (24. Surdu '77), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichita.

FC Timisoara: 99. Taborda - 2. Bonfim, 14. Mera (17. Magera '82), 28. Cisovsky, 8. Sepsi - 77. Dede (25. Kozak '65) - 7. Curtean (6. Nibombe '90), 55. Bourceanu, 34. Contra - 9. Cocis, 21. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Ciprian Marica, gol si pasa de gol pentru Stuttgart... Steaua MFA Bucuresti, cu un pas in finala Cupei Cupelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x