Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Steaua - Rapid, un nou episod în finala Cupei României pe București! S-a decis stadionul de disputare al meciului

CSA Steaua București și Academia Rapid își vor disputa, duminică, de la ora 20:00, ultima înfruntare din acest sezon. Cele două mari rivale se duelează în finala Cupei României, faza pe București, învingătoarea urmând să participe în sezonul 2018/19 la ediția națională.

După ce precedentele meciuri dintre cele două au avut loc pe Arena Națională, în sezonul regulat din Liga a 4-a și în Play-off-ul sezonului, acum cele două se vor duela pe o arenă care nu prea le convine. Conform digisport, partida Steaua - Rapid de la sfârșitul acestei săptămâni se va disputa pe stadionul Dinamo.

Acesta va fi cel de-al 4-lea meci dintre Rapid şi Steaua în acest sezon. Giuleştenii s-au impus de două ori, cu 3-1 şi 2-0, în returul sezonului regulat, respectiv în finala Play-off-ului de promovare. Ambele partide s-au jucat pe Arena Naţională. Steaua a ”mișcat” doar în turul sezonului regulat, atunci când, un Rapid fără mulți dintre jucătorii din prezent, a scos doar o remiză cu trupa lui Ion Ion și Marius Lăcătuș, 1-1 în Giulești.

Steaua - Rapid din acest sezon, fie că s-a jucat în Giulești sau pe Arena Națională, a reprezentat un spectacol total, însă doar în tribune. Pe teren, echipa lui Constantin Schumacher a fost cu multe clase mai bună, în special în ultimele două întâlniri.

În ultimul meci, disputat duminică pe Arena Națională, Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, a contestat dreptul de joc al fotbaliștilor Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Motivul invocat este că transferul și legitimarea acestor fotbaliști la Academia Rapid nu sunt valabile cu structura actuală a clubului giuleștean, conform art. 7, alin. 1, lit.d, din RSTJF, regulamentul după care se desfășoară competiția din acel eșalon.

Dacă Talpan va avea câștig de cauză la Comisii, promovarea Rapidului la barajul de promovare în Liga a 3-a va fi anulată.

La Real Madrid, mai rău ca la FCSB ? Un jucător al ”galacticilor” ar fi sărit să-l bată pe Zinedine Zidane înainte de ul... România - Finlanda, ora 20:30! Ultimul test înainte de startul în Liga Națiunilor. Lotul lui Cosmin Contra pentru meciul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x