Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Răsturnare de situație! Steaua București în Liga a 3-a ? Anunțul de ultimă oră care dă peste cap toate calculele

Steaua București a pierdut categoric derby-ul cu Academia Rapid din Play-off-ul Ligii a 4-a. Pe tabelă a fost doar 0-2, însă jocul a arătat multe clase diferență în favoarea giuleștenilor. Mulți se așteptau ca proiectul ”Steaua București” inițiat de Clubul Sportiv al Armatei să eșueze.

Steaua București a pierdut categoric derby-ul cu Academia Rapid din Play-off-ul Ligii a 4-a. Pe tabelă a fost doar 0-2, însă jocul a arătat multe clase diferență în favoarea giuleștenilor. Mulți se așteptau ca proiectul ”Steaua București” inițiat de Clubul Sportiv al Armatei să eșueze. Din fericire pentru steliști, aceștia mai au o soluție pentru a ajunge în Liga a 3-a.

Pe lângă ”atacurile” lui Florin Talpan prin tribunale, acum și la adresa Rapidului, Steaua București mai are un as în mâneca promovării. Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, dă asgurări că proiectul ”Steaua București” va continua, iar echipa poate juca chiar în Liga a 3-a din sezonul viitor.

”Vom continua proiectul de la Steaua, indiferent de liga în care vom juca. Dacă vom juca în liga a 4-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 3-a. Dacă vom juca în liga a 3-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 2-a. În aceste zile vom analiza ce am făcut în anul competițional care a trecut, ce a fost bine, ce a fost rău.” a spus comandantul CSA

Există posibilitatea ca Steaua să promoveze chiar din această toamnă. Conform ROAF, art. 19.20, "cluburile participante în campionatele naționale Liga 1, Liga 2-a și Liga Elitelor pot formula cerere de înscriere a unei echipe direct în Liga a 3-a".

”Noi avem echipe la Liga Elitelor și ne vom adresa către FRF pentru obținerea unui loc în Liga a 3-a. Și nu avem de gând să stăm acolo, ci să promovăm! Dar știm că există niște condiții pe care trebuie să le îndeplinim. Ori așa, ori din Liga a 4-a, important e că vom continua”, a adăugat Petrea pentru gsp.ro

Recomandari