Antena Căutare

Sumudica s-a razbunat pe Astra. Vezi rezultatele din prima liga!

Din cele trei meciuri desfasurate sambata, doua s-au terminat cu un scor alb. Insa cel mai interesant duel a fost cel dintre Sumudica si Ioan Neculae, transat de fostul rapidist cu 2-0.

Pe stadionul din parcul Sub Arini, Universitatea Cluj si-a continuat parcursul ezitant si nu a reusit decat un egal fara goluri in compania Vointei din localitate.

Inaintea partidei, alb-verzii i-au contactat pe colegii lor din Ardeal in vederea organizarii unui protest impotriva arbitrajului execrabil prestat de Radu Petrescu in partida cu CFR. Practic, ambele echipe ar fi trebuit sa iasa cu 10 minute mai tarziu decat ora oficiala de debut. Insa tot sibienii au fost cei care au dat dovada de lasitate si au renuntat la protest, mergand pe premisa ca daca nu fac scandal va veni si randul lor sa fie ajutati.

Meciul propriu zis a fost unul fara goluri, egalul neajutand nicio formatie: Vointa e pe primul loc retrogradabil cu 14 puncte iar U a ramas pe 4 cu 27 de puncte, la 9 lungimi de Dinamo care are un meci mai putin.

Tot 0-0 a fost si la Petrolul cu Pandurii Targu Jiu. Gazarii au 17 puncte (cu 3 mai mult decat prima care pica) iar gorjenii 26 si se afla pe ultimul loc de UEFA (5).

Sumudica s-a razbunat pe Ioan Niculae si Brasovul a invins Astra cu 2-0 prin reusita lui Moutinho si autogolul lui Bruno Miguel. Ploiestenii au avut doi eliminati: fostii dinamovisti Miranda si N'Doye. Cei de sub Tampa respira mai usor de pe locul 11 cu 18 puncte, in timp ce Astra e pe 9 cu 24.

Foto: Intact Images

Chelsea vinde tot... Montpellier zdrobeste pe Lorient si ramane lider. Vezi rezultatele din Franta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x