Antena Căutare

Telenovela ”Șumudică la FCSB” se reaprinde: ”Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali”. Șumi a oferit azi răspunsul zilei la întrebarea ”Vii la FCSB?”

Marius Șumudică la FCSB este un scenariu pe care mulți l-au catalogat a fi imposibil de realizat. Cu toate acestea, atitudinea antrenorului lui Kayserispor s-a schimbat radical în ultima perioadă. De la ”niciodată la Steaua”, Șumudică a ajuns la ”aș lucra cu Gigi Becali”.

Marius Șumudică o duce bine în acest sezon în SuperLiga Turciei, însa la finalul sezonului lucrurile s-ar putea schimba radical. Fost campion cu Astra în Liga 1, Șumudică spune că a refuzat propuneri avantajoase din zona Golfului, dar nu ar spune nu unei reveniri în România.

Pentru a antrena în România, Șumudică pune o condiție importantă: vine doar la o echipă care își propune să câștige campionatul.

”Gigi Becali ține fotbalul în viață, dar e greu să vin la Steaua. Mai am 8 etape în Turcia și apoi înca un an de contract. Au existat contacte, puteam sa plec in Golf. Continuitatea înseamna mult pentru un antrenor. Nu știu dacă pot să mă întorc în vară în Liga 1. Am o clauză de 500.000 de euro, cred ca e destul de greu de plătit. Niciodată să nu spui niciodată.

Daca mă voi întoarce vreodată în România, nu o să o mai iau de jos. Cred că am ajuns la un standard, la un anumit nivel și îmi permit să aleg. Dacă va fi, mă voi duce la o echipă la care să ma bat pentru campionat. Nu ar fi un pas înapoi dacă aș avea posibilitatea să lupt pentru campionat", a declarat Șumudică la sportro

Întrebat direct dacă va veni la Steaua (FCSB), Șumudică a oferit un răspuns ciuda, care lasă loc de interpretări: ”Următoarea întrebare”.

Reacția lui Șumudică vine la două zile după ce agita spiritele cu o declarație de ”dragoste” pentru clubul lui Gigi Becali: ”Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că, dacă se va întâmpla asta, voi câștiga titlul de campion la pas!", a declarat Şumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Biletul Zilei 20.03.2018. Cele mai bune meciuri de la Miami aduc un pont excelent... Transfer record în Europa: 230 de milioane de Euro pentru Salah ? Cine oferă această sumă pentru starul lui Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x