Antena Căutare

Tony Parker: "N-am semnat nimic cu ASVEL"

Fostul sot al Evei Longoria a infirmat zvonul conform caruia ar fi semnat un contract de jucator cu echipa la care detine 20% din actiuni.

Desi la vremea aceea evolua la San Antonio Spurs, in 2009 Tony Parker a achizitionat 20% din actiunile clubului de baschet ASVEL, aflat intr-o suburbie a Lyonului, numita Villeurbane.

In aceasta vara, presa franceza a lansat stirea conform careia el ar veni si in calitate de jucator la echipa franceza la care e actionar si detine postul de vicepresedinte al sectiei de baschet.

Ieri, Parker a negat zvonul, sustinand ca si-ar dori ca pe viitor sa joace la ASVEL, dar ca in prezent nu se pune problema: „N-am semnat nimic. Nu-i un secret ca mi-as dori sa joc aici, dar in momentul de fata mi-as dori ca presa sa inceteze cu speculatiile. Am auzit ca s-a zvonit ca mi-am cumparat casa la Lyon tocmai pentru ca voi juca la ASVEL. Nimic mai fals. Abia de la anul voi incepe sa-mi caut o locuinta" a declarat componentul nationalei Frantei.

foto: hepta.ro

Ultimele lovituri de mercato in Europa: Arteta la Arsenal, Meireles la Chelsea, Zarate la Inter... Tensiune in lotul Frantei inaintea meciurilor cu Albania si Romania: Alou Diarra, contestat dur de ceilalti jucatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x