Antena Căutare

Trădare de răsunet în Liga 1: Dan Nistor, de la Dinamo la FCSB? Cât dă Gigi Becali pe ”creierul” rivalei. Prima reacție a jucătorului

După ce a dat lovitura în 2017 cu Harlem Gnohere, FCSB încearcă să-și aducă și un mijlocaș de clasă de la rivala Dinamo. Gigi Becali nu renunță la visul de a-l avea în echipă pe Dan Nistor și plusează cu jucători și bani pentru ”creierul” rivalei din Ștefan cel Mare.

Șeful FCSB a înaintat deja o ofertă oficială, iar jucătorul e momit cu o primă de instalare substanțială și cu un contract de 15.000 euro/lună. Întrucât Negoiță nu a fost mulțumit de un schimb Qaka - Nistor, Becali e dispus să dea și o sumă de 500.000 de euro, plus mijlocașul albanez.

"Am vorbit cu Negoiță, aștept răspunsul lor. Mi-l doresc de mult pe Nistor. Nistor va juca numai și numai lângă Pintilii. Caut un Nistor de 4-5 ani. Am luat - nu mi-a plăcut, am luat - nu mi-a plăcut. Vreau al doilea mijlocaș central, care să se miște cu mingea la picior. Vreau un optar-decar, dar nu prea e în România așa ceva. Doar Nistor. Îl am pe Moruțan, dar el e numai decar", a spus Becali.

Dan Nistor a rămas surprins de mișcarea lui Gigi Becali, însă nu a spus NU unui posibil transfer. ”E prima oară când aud aşa ceva. Nu ştiu ce să spun. M-ai şocat! Eu mai am doi ani contract cu Dinamo şi sincer nu am cuvinte să vorbesc despre acest transfer. Vreau să văd şi eu ce a spus domnul Becali şi apoi să vorbesc cu oamenii din club. Repet, m-ai luat prin surprindere şi chiar nu pot să zic mai mult de atât!”, a spus jucătorul pentru fanatik.

Posibilul transfer al lui Nistor la FCSB este semnul evident că Becali e nemulțumit de închizătorii din lotul lui Dică. În afară de Mihai Pintilii, vicecampioana nu are niciun alt jucător de mare valoare. Filip, Ovidiu Popescu și nou-venitul Qaka nu par a fi jucător de nivelul FCSB, iar Becali a observat acest lucru.

Venirile și plecările de la FCSB în vara lui 2018:

Veniri: Moruțan (Botoșani), Qaka (Poli Iași), Rusescu (liber de contract), Alexandru Stan (Astra), Mihai Roman (Botoșani).
Plecări: V. Găman (Al-Shabab), Budescu (Al-Shabab), Vl. Achim (Viitorul), Vl. Mihalcea (FC Voluntari), Larie (Tobol), Stăncioiu, A. Jorge (contracte expirate), Alibec (Astra)

US Open 2018! Au fost anunțate cele 32 de favorite de pe tabloul WTA. Ce se întâmplă cu accidentatele Halep și Buzărnesc... Concordia Chiajna - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x