Antena Căutare

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu LIVE VIDEO ONLINE

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. Etapa a 6-a din Liga 1 începe așa cum s-a terminat, cu un meci al Chiajnei. Concordia primește vizita Astrei, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. Etapa a 6-a din Liga 1 începe așa cum s-a terminat, cu un meci al Chiajnei. Concordia primește vizita Astrei, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Concordia - Astra este live video online, vineri, de la ora 21:00.

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. Echipele lui Ionuț Badea și Marius Măldărășanu fac parte din seria de 7 echipe cu 7 puncte după 5 etape din acest sezon. Concordia ocupă locul 4, cu golaveraj 6-5, în timp ce Astra e pe 6 cu golaveraj 5-4. Dacă Astra a făcut cele 7 puncte din 4 remize și un egal, Chiajna a ajuns aici după 2 victorii, o remiză și 2 eșecuri.

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. Cele două echipe străbat stări de spirit diferite. Chiar dacă e invincibilă în acest sezon, Astra nu mai bate pe nimeni din prima etapă. FCSB a fost singura victimă a astralilor. Au urmat apoi 4 meciuri și 4 remize de 1-1: cu Iași, Sepsi, Botoșani și Dunărea Călărași.

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. De partea cealaltă, gazdele au pierdut două meciuri cu CFR și Gaz Metan Mediaș, însă în ultima etapă au detonat bomba pe Ion Oblemenco, acolo unde au învins deținătoarea Cupei României, ”U” Craiova, scor 1-0. De la meci la meci, Concordia arată tot mai bine și, sub conducerea lui Ionuț Badea pare a fi o echipă mult mai eficientă.

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. În meciul de vineri, Concordia trebuie să facă uitată istoria meciurilor cu Astra pe teren propriu. În 8 meciuri jucate la Chiajna, Astra a obținut nu mai puțin de 7 victorii. O singură dată s-au impus gazdele, în 2013. Anul trecut, Astra s-a impus cu 2-1 pe sinteticul din Ilfov.

Concordia Chiajna - Astra LIVE VIDEO. Gazdele sunt ușor favorite la casele de pariuri cu o cotă de 2,55, față de un 3,00 cât primesc elevii lui Măldărășanu. Remiza în acest meci e cotată cu 3,10. Niciodată, la Chiajna, nu am avut remiză între Concordia și Astra.

Pont recomandat la Concordia - Astra: x2 - cotă 1,55

Trădare de răsunet în Liga 1: Dan Nistor, de la Dinamo la FCSB? Cât dă Gigi Becali pe ”creierul” rivalei. Prima reacție ... Mihai Neșu, dezvăluire emoționantă: ”Trăiesc cel mai bun moment al vieții mele. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x