Antena Căutare

Tragerea la sorti pentru Europa League: Steaua e in urna a 3-a si poate avea o grupa infernala!

De aceasta data, Europa League propune nume mari la startul grupelor, care pot fi adversarele stelistilor: Inter, Liverpool, Lyon, Tottenham, Atletico Madrid, PSV, Napoli.

Infern in urna 1
Raminind in urna a 3-a, misiunea Stelei va fi infernala in grupe. In primul rind din cauza faptului ca, spre deosebire de alti ani, acum, Europa League va avea la start multe nume grele ale continentului, obisnuite chiar cu prezenta in Liga Campionilor. Inter, Liverpool, Lyon, Tottenham, Atletico Madrid, PSV, Napoli, Leverkusen, Fenerbahce, Stuttgart, acestea sint granzii EL, iar Steaua poate da peste una sau chiar doua dintre ele in grupa.

Daca va avea ghinion, Steaua poate prinde o pereche, din primele doua urne, infernala: fie Atletico Madrid cu Napoli, fie Inter cu Fenerbahce, fie Tottenham sau Liverpool cu Napoli. Ultima data cind a avut o astfel de pereche s-a petrecut acum doi ani, cind, intr-o serie cu Liverpool, Napoli si Utrecht, Steaua a terminat doar pe 3.

Cosmarele din urna a 4-a
Chiar si o grupa cu adversari de valoare medie dintre cei existenti va insemna ceva foarte dificil pentru Steaua. Un cuplu PSV-Bilbao sau Lyon-Metalist Harkov pare misiune complicata pentru Tanase si compania. Chiar si din ultima urna poate veni un adversar redutabil. Rusii de la Anji, daca vor trece de olandezii de la AZ, sau nemtii de la Borussia Monchengladbach, cazuti din play-off-ul Ligii Campionilor.

Grupa infernala
Inter
Fenerbahce
Steaua
Anji

Grupa medie
PSV
Bilbao
Steaua
Kiryat Shmona

Grupa usoara
Bordeaux
Basel
Steaua
Academica Coimbra

Citeste articolul integral pe gsp.ro!

Foto: gsp.ro

Gigi Becali: "Tatu se va intoarce, s-a refacut si vine inapoi!"... Felix Sturm fata in fata cu Daniel Geale intr-un eveniment epic al boxului mondial! Sambata, de la 22.00, in direct, la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x