Antena Căutare

Felix Sturm fata in fata cu Daniel Geale intr-un eveniment epic al boxului mondial! Sambata, de la 22.00, in direct, la GSP TV!

Sambata aceasta, incepand cu ora 22.00, GSP TV ii prezinta pe Felix Sturm si Daniel Geale, titlurile WBA si IBF intr-un eveniment epic al boxului mondial. Felix asteapta de 6 ani un meci cu care sa ramana in istoria boxului si dupa meciul cu Oscar de la Hoya stie exact ca isi poate depasi limitele. Daca va reusi si de aceasta data, ramane insa de vazut sambata, de la 22.00, cand Marius Cioroaba si Gabi Guguianu vor asigura, pumn cu pumn, comentariul pe GSP TV.

Confruntarea dintre Sturm si Geale a inceput chiar inainte de intrarea in ring, fiecare iesind la atac cu declaratii: "In tenis avem Wimblendon-ul, in fotbal avem Campionatul Mondial si in box avem Unificarea titlurilor", declara Felix "Leonidas" Sturm, campionul mondial WBA. Australianul Daniel Geale nu se lasa nici el mai prejos in declaratii si loveste sub centura spunand ca, daca nu obtine un KO, trebuie sa puncteze categoric avand in vedere ca lupta in patria lui Sturm.

Care va fi insa deznodamantul incredibilei confruntari a campionilor, vedeti sambata aceasta, in direct, de la 22.00, numai la GSP TV!

Tragerea la sorti pentru Europa League: Steaua e in urna a 3-a si poate avea o grupa infernala!... CFR Cluj lupta cu Manchester United, Braga si Galatasaray in Champions League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x