Antena Căutare

"U" Craiova, ca si desfiintata. FRF a votat dezafilierea echipei

Universitatea Craiova se afla pe marginea prapastiei, clubul fanion al Olteniei fiind la un pas de desfiintare. In cazul in care Comitetul Executiv al FRF va vota dezafilierea gruparii alb-albastre, "Stiinta" va disparea din peisajul fotbalului romanesc. "Doar in acest fel puteam scapa de Mititelu", a declarat Victor Piturca.


Echipa de pe "Ion Oblemenco" va mai putea evolua numai in diviziile judetene. Locul din Liga 2 al Craiovei va fi luat de catre Juventus Colentina.

"Vestea trista e si retrogradarea Timisoarei, si a Craiovei, dar asta s-a intamplat numai din cazua patronilor. Iata ca au fost dezafiliati, iar eu o sa merg in instanta pentru a recupera banii de la ei. Pentru mine e un mare dezavantaj, imi pare rau pentru Craiova, dar probabil numai asa puteam scapa de Mititelu. Daca mi se va oferi clubul in contul datoriei pe care o are Mititelu la mine, eu voi oferi echipa de fotbal Primariei. Mititelu a pierdut acum jucatorii, care vor deveni liberi de contract", a declarat Victor Piturca (gsptv).

"Nu e nici o surpriza, ma asteptam la asta. Eu nu mai aveam legatura cu Universitatea, dar lumea ma intreaba pe oriunde merg ce se intampla. Ce pot eu sa le spun oamenilor? Mi-e si rusine sa ies din casa. Mititelu nu va mai avea viata in Craiova, la propriu, in Romania se respecta niste drepturi, nu suntem din lumea a treia, dar sunt convins ca Mititelu va avea mustrari de constiinta. Lumea il va blama, Universitatea a murit. De obicei se solidarizeaza cluburile, e posibil ca Universitatea sa scape, dar s-ar creea un precent, ceea ce nu e benefic. Va fi greu pentru Adunarea Generala sa ia o decizie" - Rodion Camataru, fost atacant al Stiintei, la radiogsp.

"Era de anticipat asa ceva, Dupa ce s-a intamplat cu Poli si Bistrita, era de asteptat sa se aplice lega si cu Craiova. S-a naruit istoria acestui club, cuvintele sunt de prisos intr-o asemenea situatie. O echipa mare nu poate fi construita decat in spatele unui club puternic. Probleme financiare nu s-au rezolvat si s-au aplicat legile. Se poate construi un alt club, se poate face o echipa mai mare decat cea care a fost pana in prezent. Cred ca autoritatile vor face ca la nivelul Olteniei sa apara un alt club" - Marcel Popescu, fost presedinte al Craiovei.

sursa: Hotnews

CM de polo: Romania, o noua infrangere... Uruguay s-a calificat in finala la Copa America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x