Antena Căutare

”U” Craiova - RB Leipzig, în căutarea minunii de pe ”Ion Oblemenco”. Nemții vin cu 14 jucători, dar cu trei super-titulari

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. După un meci tur în care numai lipsa de eficacitate a nemților și inspirația portarului Pigliacelli a salvat-o de la un eșec rușinos șim probabilm istoric, Craiova visează azi, de la 19:30, să producă o minune în returul cu RB Leipzig.

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. După un meci tur în care numai lipsa de eficacitate a nemților și inspirația portarului Pigliacelli a salvat-o de la un eșec rușinos, Universitatea Craiova visează azi, de la 19:30, să producă o minune în returul cu RB Leipzig.

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. În multe momente din meciul de la Leipzig, ”U” Craiova a semănat cu o echipă din lumea a treia a fotbalului. S-a terminat doar 3-1 pentru ”tauri”, într-un meci în care raportul ocaziilor a fost 23-2, al șuturilor pe poartă 11-2 și al cornerelor 16-1. Ivan Martici a marcat încă un gol din cele două ocazii, iar oltenii visează încă la o minune. Pentru nemţi au înscris Ibrahima Konate (min. 25), Matheus Cunha (min. 77) şi Yussuf Poulsen (min. 87).

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. Universitatea Craiova încearcă imposibilul în Bănie. Nemții vin în Bănie cu doar 14 jucători, dintre care doi sunt portari. Asta e vestea bună pentru ”U”. Vestea proastă e că printre titulari se vor afla 3 nume grele: Emil Forsberg, Yussuf Poulsen și Marcel Sabitzer. De acest lucru ne-a asigurat Ralf Rangnick la conferința de presă.

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. Returul dintre Universitatea Craiova şi RB Leipzig ar putea să nu fie văzut nici în România, nici în Germania. Ofertele venite la clubul din Bănie de la televiziunile interesate nu i-au mulţumit pe oficialii din Bănie, iar negocierile sunt în impas acum.

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. La fel ca în tur, Universitatea se prezintă la meciul cu Leipzig cu un singur ”avantaj”: mai multe meciuri oficiale în picioare. Oltenii au deja 5 meciuri pe plan intern. Dincolo, RB Leipzig a jucat doar două meciuri oficiale în această vară, însă și-a arătat pe deplin valoarea: 4-0 și 1-1 cu Hacken în turul 2 preliminar din Europa League și 3-1 cu Craiova în tur.

”U” Craiova - RB Leipzig, turul 3 preliminar Europa League. Pariorii nici nu concep ca RB Leipzig să nu se califice. Nemții primesc cotă 1,01 pentru calificare, în timp ce o minune a Craiovei primește o cotă colosală: 34. Strict pe meciul de azi, RB e favorită cu o cotă de 1,39, remiza primește 4,75, iar o victorie a Craiovei e cotată cu 7,50.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Echipe probabile în ”U” Craiova - RB Leipzig:

”U” Craiova XI: Pigliacelli, Ferreira, Gardos, Popa, Bancu, Cicaldau, Mateiu, Borta, Mitrita, Burlacu, Mihaila

RB Leipzig XI: Mvogo - Klostermann, Konate, Orban, Saracchi - Sabitzer, Demme, Poulsen, Ilsanker, Forsberg - Cunha

În play-off, învingătoarea dintre RB Leipzig şi Universitatea Craiova va evolua împotriva câştigătoarei dintre Zoria Luganska (Ucraina) şi Sporting Braga ( Portugalia). În prima manşă, cele două formaţii au remizat, sor 1-1, iar returul va avea loc pe terenul lusitanilor, joi, 16 august, de la ora 22:30.

Revista presei sportive, 16.08.2018: Un campion al României, surprins într-o agenție de pariuri; Super Atleti, Super Sim... Biletul Zilei 16.08.2018! Trei meciuri sigure din Europa ne aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x