Antena Căutare

Ultimele imagini cu elicopterul în care se afla Kobe Bryant, surprinse cu 15 minute înainte de tragedie. Abia acum s-a aflat ce pact făcuse cu soția lui

Ultimele imagini cu elicopterul în care se afla Kobe Bryant au fost făcute publice de un localnic. Imaginile au fost filmate cu 15 minute înainte de tragedie, iar la contactul cu solul, aparatul s-a rupt în mai multe bucăți și a luat foc. 

Un Sikorsky S 76 este văzut drept un model sigur. Impactul a fost însă extrem de puternic: ”Zona de impact a fost localizată pe deal şi o bucată a cozii elicopterului se află la poalele colinei, pe partea stângă. În partea opusă se află fuselajul şi elicea principală este la 90 de metri distanţă.”, a declarat Jennifer Homendy, de la National Transportation Safety Board Member.

Ancheta se anunţă dificilă. Elicopterul nu e prevăzut cu o cutie neagră, iar ruta de zbor era urmărită pe o tabletă care a fost distrusă. Din datele preliminare tragedia ar fi foat provocată de condiţiile meteo şi de o posibilă eroare de pilotaj.

Lumea întreagă, în doliu după moartea lui Kobe Bryant

Aparatul de zbor s-a ridicat pe o ceaţă densă, în timp ce elicopterele poliţiei d epildă au rămas toate la sol. Pilotul baschetbalistului a cerut şi a primit un culoar special de la turnul de control din Burbank. Riscurile asumate au fost însă uriaşe. Când plafonul de nori este foarte jos, zborul are loc la altitudine mică ceea ce îl poate dezorienta pe pilot. Elicopterul a executat şase cercuri în încercarea de a redresa. La 10 fără un sfert, ora locală a venit apelul de urgenţă.

”Mi-am scos imediat telefonul şi am sunat la 911. Am fost întrebat: "Care este urgenţa dumneavoastră?" Am spus: "Îmi pare rău să vă anunţ, dar cred că un elicopter tocmai s-a prăbuşit."”, a declarat un martor.

Câți bani avea Kobe Bryant! Legendarul baschetbalist a lăsat în urmă o avere fabuloasă!

De 48 de ore, Statele Unite sunt în doliu. Arena Staples Center, locul unde Kobe a scris istorie a devenit loc de pelerinaj.

Lakers, echipa alături de care starul NBA câştigat cinci campionate a amânat un meci programat astăzi.

Au curs lacrimi şi pe terenul de la Australian Open. Novak Dkjokovic i-a adus un omagiu emoţionant.

”Mă număr printre norocoşii care l-au cunoscut în ultimii 10 ani. Când am avut nevoie de un sfat, de sprijin, a fost acolo pentru mine. A fost mentorul şi prietenul meu. Mi se rupe sufletul să aud ce i s-a întâmplat lui şi fiicei lui!”, a declarat Novak Dkjokovic.

Imagini sfâșietoare cu Kobe Bryant, chiar înainte de a muri! A dezvăluit motivul emoționant pentru care se deplasa cu un elicopter! „Se agrava!” - VIDEO

Un apropiat al familiei susţine că Kobe şi soţia lui încheiaseră un pact. Să nu zboare niciodată împreună. Cel mai negru coşmar al lor a devenit din păcate realitate. În elicopter alături de baschetbalist se afla şi una din cele patru fiice ale cuplului, Gianna, în vârstă de 13 ani.

Christian Eriksen, transferat de la Tottenham la Inter Milano... Vanessa, soția lui Kobe Bryant, devastată de pierderea soțului și a fiicei: ”Nu poate să termine o propoziție fără să nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x