Antena Căutare

UPDATE! Mircea Lucescu, operat cu succes la Spitalul Universitar Bucuresti

Mircea Lucescu a fost operat cu succes, in cursul zilei de duminica, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Interventia chirurgicala a inceput in jurul orei 16:00 si a durat peste doua ore si jumatate.

UPDATE 3! Managerul de la Spitalul Universitar din Bucuresti, Catalin Carstoiu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca lucrurile se schimba de la un moment la altul in medicina si ca, dupa ce de dimineata s-a crezut ca totul este in regula, a fost nevoie de o interventie chirurgicala urgenta.


Medicul a adaugat ca aceasta s-a incheiat, ca a fost realizata de o echipa complexa si ca totul este in regula acum.

„Operatia a durat doua ore. S-a terminat acum o ora. Mircea Lucescu este in terapie intensiva si am sa va rog sa il lasati in pace in urmatoarea perioada", a declarat Carstoiu.


UPDATE 2! Mircea Lucescu a iesit din operatie si este in siguranta. Interventia chirurgicala a inceput in jurul orei 16:00 si a durat peste doua ore si jumatate.




UPDATE:
Potrivit ultimelor informatii, tehnicianul roman va intra in sala de operatii mult mai devreme decat se anuntase, interventia chirurgicala fiind programata pentru ora 15.

Medicii au anuntat duminica, la pranz, ca tehnicanul Mircea Lucescu va fi supus in aceasta seara unei interventii chirurgicale prin care se doreste indepartarea sangelui din cavitatea toracica.

"A aparut o complicatie, exces de lichid pleural, si s-a decis ca domnul Mircea Lucescu sa fie supus unei interventii chirurgicale", a declarat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar.

"Starea este stabila, nu au aparut complicatii. S-au facut interventii standard. Domnul Lucescu are un psihic extraordinar si traverseaza cu mare demnitate acest moment. Este supravegheat de o echipa multidisciplinara, pregatita sa intervina in orice moment. Fracturile costale se vindeca in 30-40 de zile", a spus ieri Elena Copaciu, sefa sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Universitar.

Rinat Ahmetov a aterizat la Bucuresti - Patronul lui Sahtior a venit special pentru a-l vedea pe Mircea Lucescu

"Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte si sange in cavitatea toracica. Nu se pune problema sa fie mutat; vom vedea cand va fi operat", a declarat Catalin Carstoiu, managerul Spitalului Universitar.

Medicii sunt insa ingrijorati in ceea ce priveste hemoragia interna mai ales ca in urma cu doi ani, Mircea Lucescu a suferit un infarct miocardic. A fost operat atunci pe cord deschis si i s-a montat un bay pass. Si-a revenit cu greu in urma interventiei.

Starea antrenorului roman este monitorizata atent, urmand ca in urmatoarele ore medicii sa hotarasca daca Mircea Lucescu va fi operat in cursul zilei de sambata.

La scurt timp dupa accident, clubul Sahtior Donetk a postat pe site-ul sau un comunicat, in care conducerea isi exprima ingrijorarea pentru starea lui Mircea Lucescu. Surprinsi de veste, zeci de fani au postat mesaje de incurajare pentru Mister, asa cum ii spun ei antrenorului.

In momentul accidentului alaturi de Mircea Lucescu, in masina mai era si Razvan Dragomirescu, directorul editurii Nemira, un vechi partener de afaceri al tehnicianului. Acesta a scapat fara nicio zgarietura.

VIDEO! Germania. Bataie generala la un turneu de fotbal in sala. 49 de raniti si 72 de arestati... Lionel Messi - "Balonul de Aur" pentru al treilea an consecutiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x