Antena Căutare

Vali ”Taurete” Porcișteanu s-a impus în Raliul Iașului. 19 abandonuri în prima zi!

Vali Porcișteanu a bifat a doua victorie stagională, reușind să se impună în Raliul Iașului, a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Cu trei victorii pe probele speciale, Porcișteanu a fost mai rapid cu 01:25,2 față de Dan Gîrtofan, care a încheiat al doilea.

Vali Porcișteanu a bifat a doua victorie stagională, reușind să se impună în Raliul Iașului, a șasea etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Dunlop”. Cu trei victorii pe probele speciale, Porcișteanu a fost mai rapid cu 01:25,2 față de Dan Gîrtofan, care a încheiat al doilea.

Prima zi din Raliul Iașului (cu 67 de echipaje la start) a fost una plină de răsturnări de situație, fiind marcată de abandonul campionului și câștigătorului en-titre din capitala Moldovei, Simone Tempestini. De altfel, au fost 19 astfel de abandonuri numai în prima zi de concurs. După primele cinci probe speciale, Vali Porcișteanu a încheiat pe primul loc. Liderul la zi al campionatului, pe un ”Citroen C3R5”, a preluat conducerea după Proba Specială 4 și a încheiat ziua cu un avantaj de 3,4 secunde în fața lui Bogdan Marișca, pe un traseu de macadam, de 130 de kilometri, împărțiți în două zile de concurs.

Cu trei victorii pe probele speciale, Porcișteanu a fost mai rapid cu 01:25,2 față de Dan Gîrtofan, care a încheiat al doilea. Gîrtofan a bifat astfel al 10-lea podium consecutiv în competițiile interne. Al treilea timp al Raliului Iașului a fost înregistrat de Cătălin Grigoriu. Actualmente, cel cunoscut drept ”Taurete”, ocupă, după disputarea a șase etape din campionatul național de raliuri, primul loc, cu șanse mari de a deveni campion național în 2019.

Credit foto: fras.ro

Ashleigh Barty, prima jucătoare calificată la Turneul Campioanelor... Victor Cornea şi Mircea-Alexandru Jecan s-au calificat în turul al doilea al turneului challenger de la Istanbul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x