Antena Căutare

Vătăjelu: „Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic”

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu, a declarat, joi seară, după calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa, că formaţia sa primeşte goluri uşor şi nu este bine că a încasat şase goluri în trei meciuri.

“Era important să ne calificăm. Noi ne-am făcut meciul greu, pentru că ne-am relaxat. Luăm goluri extraordinar de uşoare. Se pare că din meciul tur nu am învăţat nimic. Dar să luăm şase goluri în trei meciuri nu e bine deloc. Trebuie să ne concentrăm mai mult”, a spus Vătăjelu la Look Plus.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul doi preliminar al Ligii Europa, învingând cu scorul de 3-2 echipa azeră FC Sabail, acasă, în manşa secundă a primei runde preliminare. În tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

Joi, la Craiova, au marcat Cicâldău ’28, Vătăjelu ’54 şi Fortes ‘90 pentru gazde, respectiv Ramazanov ’67 şi Duventru ’69 pentru oaspeţi.

Universitatea Craiova a obţinut o victorie cu scorul de 3-2 şi în prima etapă a Ligii I, pe teren propriu, în meciul cu Academica Clinceni.

Sursa : news.ro

Liga Europa: Zalgiris a fost eliminată de Honved în preliminarii. Antal a marcat un gol pentru echipa sa... Florin Tănase: „Dacă vine o ofertă importantă, l-aş ruga pe domnul Becali să mă lase să plec”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x